Foto: Shutterstock
Ceļš uz savu iekšējo resursu apzināšanos ir ceļš pie sevis – pie sevis pieņemšanas, pie veselīga pašvērtējuma un pašizaugsmes. Šie vērtīgie sevis atklājumi un apzināšanās ļauj saglabāt līdzsvaru un noteikt robežas dažādu ārējo faktoru ietekmē. Tas ir arī ceļš uz zināšanām un prasmēm – kā savus resursus stiprināt un izmantot jēgpilni, sastopoties ar dažādiem ikdienas izaicinājumiem.

Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar biedrību "Latvijas Atkarības psihologu apvienība" (LAPA) uzsāk jaunās tiešsaistes lekcijas par cilvēka iekšējo resursu stiprināšanu savas emocionālās labsajūtas veicināšanai.

Vienā lekciju ciklā ietvertas lekcijas par šādām tēmām: "Iekšējos resursus meklējot", "Iekšējie resursi: izvēlēties patiesi svarīgāko" un "Iekšējie resursi: nepazaudēt un noturēt".

Tuvākās lekcijas paredzētas 20. un 27. janvārī no pulksten 18 līdz 19.30. Tās notiks tiešsaistē, "Zoom" platformā (saite uz lekciju norisi tiek nosūtīta pēc reģistrācijas).

Šāds lekciju cikls notiks arī februārī, tādēļ interesenti aicināti sekot aktualitātēm te.

Katra nākamā lekcija veltīta pēctecīgai iekšējo resursu atrašanai un stiprināšanai – soli pa solim, lai pēc tēmu noklausīšanās un izpildot arī praktiskos vingrinājumus lekciju cikla noslēgumā, dalībnieki gūtu priekšstatu par dzīves kvalitātes saistību ar pašregulācijas un pašefektivitātes spēju.

Lekciju ciklu vadīs klīniskā psiholoģe Inga Dreimane. Interesentiem ir iespēja pieteikties gan visām trim lekcijām, gan kādai no tām atsevišķi.

Lai pieteiktos un saņemtu lekcijas saiti, jāpiesakās šeit. Vairāk informācijas par lekciju norisi: rakstot uz e-pastu atkaribas.psihologi@gmail.com

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!