Foto: Shutterstock
Biķernieku un Bieriņu trasēs bērniem un jauniešiem, kuriem patīk braukt ar velosipēdu, augustā būs iespējamas dažādas aktivitātes. Un šie pasākumi būs pieejami bez maksas.

Interesenti tiek gaidīti otrdienu pēcpusdienās Biķernieku trasē un 15. un 22. augustā Bieriņu trasē.

Otrdienu pēcpusdienās Biķernieku trasē no pulksten 17.30 jaunos interesentus gaidīs veloaktivitātes ar sacensību elementiem.

Divas pirmdienas – 15. un 22. augustā – darboties varēs arī Bieriņu trasē (Rīgā, netālu no Mārupes robežas, nejaukt ar Bīriņiem!).

Pasākumu laikā varēsi uzzināt, kas jāievēro, lai varētu braukt ātri un droši, kā pareizi uzliekama ķivere, un vēl citas interesantas lietas. Būs iespējams arī iepazīties ar iesildīšanās un atsildīšanās vingrojumiem, kas veicami pirms un pēc braucieniem.

"Esi drošs" – garu lekciju nebūs, mūsu pamatprincipi ir "Mācies darot" un "Brauc ar prieku!", tā saka projekta vadītājs Aleksandrs Briedis.

Plašāka informācija: pa tālruni 26280340 vai ritenvasara@inbox.lv.

Projektu ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta līdzfinansējumu organizē Tehniskās jaunrades nama "Annas 2" atbalsta biedrība. Projekta darbības laiks ir līdz augusta beigām, bet ļoti iespējams, ka sakarā ar dalībnieku vēlēšanos un pateicoties Biķernieku trases labvēlībai, to vēl nedaudz būs iespējams paturpināt arī septembrī.

"Tas ir pa spēkam ikvienam! Ņem savu velo un piedalies!" mudina Briedis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!