Foto: Edgars foto

Bērnu iemīļotā seriāla "Tutas lietas" varoņi decembrī ar Ziemassvētku koncertu "Piparkūku sirds" apceļos astoņas Latvijas pilsētas. Tutai, Lapsai, Fenekam un Āpsītim uz skatuves pievienosies arī Tutas dziesmu autore un dziedātāja Laura Polence kopā ar mūziķu ansambli, kas bērniem un viņu vecākiem cer sagādāt neaizmirstamu muzikālu piedzīvojumu.

Jau atkal tuvojas Ziemassvētku laiks un Tuta aicina visus mazos fanus uz koncertu "Piparkūku sirds", kas sildīja daudzu bērnu un vecāku sirdis arī pagājušajā gadā. Tā kā ne visiem izdevās apmeklēt koncertu, bet citi izteikuši vēlmi to redzēt atkārtoti, arī šogad Tuta kopā ar draugiem – Lapsu, Feneku un Āpsīti – aicinās uz kopīgām dziesmām, dejām un sirsnīgiem Ziemassvētkiem. Koncerti notiks Siguldā, Krustpilī, Valmierā, Jelgavā, Rīgā, Rēzeknē, Cēsīs un Liepājā.

Koncertā bērni varēs klausīties un dziedāt līdzi sev jau zināmajām Tutas dziesmiņām, kā arī citām Ziemassvētku dziesmām – sākot ar latviešu tautasdziesmām un beidzot ar pasaulslavenām svētku melodijām. Koncertā piedalīsies arī Tutas dziesmu autore – Amsterdamā dzīvojošā komponiste un dziedātāja Laura Polence. Muzikālo sastāvu papildinās dziedātājas Beāte Zviedre, Elīna Ose un Madara Orola, kā arī Staņislavs Judins (kontrabass), Rihards Goba (ģitāra), Rūdolfs Dankfelds (bungas), Ernests Mediņš (perkusijas), Oskars Ozoliņš (trompete) un Laura Rozenberga (trombons). Koncerta horeogrāfiju veido Rolands Meržejevskis, bet tā režisore ir Marta Selecka.

Foto: Edgars foto

Koncertu organizē bērnu satura producents "Ausma". Lūk, kurās pilsētās un kad varēs satikt Tutu ar draugiem:

  • 3. decembrī pulksten 12 un 15 – Siguldā, kultūras centrā "Devons";
  • 4. decembrī pulksten 12 un 15 – Krustpils kultūras namā;
  • 17. decembrī pulksten 12 un 15 – Valmieras kultūras centrā;
  • 19. decembrī pulksten 16 un 18.30 – Jelgavas kultūras namā;
  • 25. decembrī pulksten 13.30; 16; 18.30 – Rīgā, Nacionālajā teātrī;
  • 26. decembrī pulksten 11; 13.30; 16 – Rīgā, Nacionālajā teātrī;
  • 27. decembrī pulksten 17 – Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors";
  • 28. decembrī pulksten 16 un 18.30 – Cēsīs, koncertzālē "Cēsis";
  • 29. decembrī pulksten 16 un 18.30 – Liepājā, koncertzālē "Lielais Dzintars".

Koncerts paredzēts bēriem vecumā no viena līdz septiņiem gadiem, tā ilgums būs 50 minūtes. Ieejas biļete nepieciešama katram apmeklētājam neatkarīgi no vecuma. Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu paradīzē".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!