Foto: PantherMedia/Scanpix
8. novembrī pulksten 12 tirdzniecības parkā "Alfa" notiks psiholoģes, kognitīvi biheiviorālās psihoterapeites un piecu bērnu mammas Diānas Zandes vadīta bezmaksas lekcija grūtniecēm un jaunajiem vecākiem, kurā tiks stāstīts par galvenajām mazuļu attīstības vecuma posmu krīzēm, cēloņiem, kas tās izraisa, un kā iespējami sekmīgāk tikt ar tām galā.

Lekciju cikla galvenā ideja ir iedvesmot jaunos vecākus, iepazīt mazuli un darīt viņu laimīgu. Iepriekšējā "Chicco info" stundā Zande dalījās pieredzē par biezā uztura ieviešanu mazuļa ēdienkartē, kā arī par to, ko un kā gatavot, lai mazulis neatteiktos ēst.

Lekciju vadītāja, psiholoģe Diāna Zande: "Vecāki nemitīgi sastopas ar izaicinājumiem, ko rada bērna attīstība. Jaundzimušā periods, kurā bērniņš pielāgojas dzīvei ārpus dzemdes, bet vecāki mācās iepazīt savu mazuli; pirmie soļi, kas nāk kā ar jauniem atklājumiem, tā arī ar pirmajiem puniem un zilumiem; divgadnieka vēlme visu piedzīvot un izbaudīt, bet vienlaikus arī nespēja tikt galā ar savām emocijām – par to visu runāsim šajā noslēguma nodarbībā."

Tikšanās noslēgumā paredzēts laiks diskusijām un atbildēm uz interesējošiem jautājumiem. Tāpat arī ikvienu apmeklētāju gaida dāvanas no sadarbības partneriem. Ja vēlies apmeklēt lekciju, iepriekš piesakies, rakstot uz e-pasta adresi eveikals@chicco.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!