Foto: LETA

Operdziedātāja Evita Zālīte, kura jau pirms vairākiem gadiem adoptēja četrus bērnus, uzskata, ka tas nebūt nav nekāds varoņdarbs, kad cilvēki pieņem savā ģimenē svešus bērnus.

"Man nešķiet, ka tas ir kaut kāds varoņdarbs. Man liekas, ka daudzi cilvēki tā varētu, vienīgi viņiem varbūt nav iedvesmotāji, varbūt viņi aizmaldījušies tajās materiālajās vajadzībās un pasaulēs? Un viņiem bail, ka nevarēs iedot kaut ko tādu, ko it kā tiem bērniem vajag, bet lielākajā daļā jau viņiem vajag klātbūtni un mīlestību," 360TV raidījumā "Sieviete. Personīgi" atzīst Zālīte.

"Un tā mīlestība pat nerodas vienā dienā. Es pat varu godīgi pateikt, ja kāds saka, ka uzreiz var iemīlēt svešu cilvēku, tad tie ir pilnīgi meli. Cilvēks sāk mīlēt tikai tad... Labi, es tā nevaru teikt par visiem. Man bija tā, ka emocionālā piesaiste nāk ar laiku, ar to, ka tu kopā esi kaut ko pārdzīvojis, kaut ko pārcietis. Kaut kāds posms ir noiets. Un normāli ir tā, ka tai mīlestībai un cieņai būtu jāaug augumā. Iet jau visādi. Man tagad, piemēram, ir četri tīņi. Tas nav briesmīgi, bet viegli arī tas nav," atzīstas Zālīte.

Raidījumu "Sieviete. Personīgi" skaties ik ceturtdienu 360TV kanālā pulksten 22.00.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!