Foto: DELFI
11. maijā tiks atklāta 2019. gada vasaras sezona izklaides parkā "Avārijas brigāde". "Cālis" piedāvā unikālu iespēju ieskatīties, kā izklaides parks izskatās neilgi pirms sezonas sākšanās.

Jau iepriekš ziņojām, ka 11. maijā no pulksten 10 līdz 23 izklaides parkā notiks Pavasara gaismas svētki, kas vienlaikus būs arī sezonas atklāšana. Šajā dienā, sākot no pulksten 16, parka apmeklētājiem būs sarūpēta plaša skatuves programma, kuras laikā atpūtniekus ar saviem priekšnesumiem priecēs Latvijā populāri mākslinieki.

Arī šosezon parka apmeklētājiem būs pieejamas vairākas jaunas atrakcijas – amerikāņu kalniņi, virtuālās realitātes atrakcijas, meža vilcieniņš, pastaigu promenāde un daudz kas cits. Pagaidām, lai pārsteigtu apmeklētājus, viens no izklaides parka jaunumiem gan tiek turēts noslēpumā. Kā stāsta parka idejas autors un saimnieks Māriņš Brezauckis: "Ņemot vērā, ka pagājušajā gadā parku atstāja Pērtiķis Sems, nācās izsaukt papildspēkus. Un liels bija mūsu pārsteigums, un tāds tas būs arī apmeklētājiem, kad ieraudzīs to, kas būs ieradies sargāt parku šogad. Varu tikai pačukstēt, ka tas ir kaut kas saistīts ar lieliem un iespaidīgiem robotiem." Sīkāk par jaunajām atrakcijām izklaides parkā "Avārijas brigāde" lasi šajā rakstā.

Zemāk redzamajā video tev ir unikāla iespēja aplūkot, kā izklaides parks izskatās nedēļu pirms atvēršanas.

Izklaides un atrakciju parks Lēdmanē tika atklāts 2017. gada 22. maijā. Parka nosaukums un tematika veltīta populārajai latviešu filmiņai "Avārijas brigāde". Parka mērķauditorija ir bērni līdz 14 gadu vecumam.

Lūk, foto ieskats tajā, ko šogad vari sagaidīt izklaides parkā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!