Foto: DELFI

Līdz 8. maijam ar plašu preču klāstu un pasākumu programmu Ķīpsalā atgriezusies izstāde "Bērnu pasaule 2022", pulcējot gan topošos, gan esošos vecākus. Kas tur apskatāms šogad?

Izstādē savus veikumus atrāda tādi zīmoli kā "Livaka", "TRU:DE", "Hebe", "Ratu birojs", "Brillante", "Babystore", "Pūks", "NordBaby", "Woom", "Tiny Bunny" un daudzi citi. Uzņēmumi piedāvā ratus un autokrēsliņus, gultiņas un matračus, apģērbus, rotaļlietas un spēles, autiņbiksītes un citas higiēnas preces, mazuļu pārtiku, nepieciešamo topošajām māmiņām un vēl dažnedažādas preces mazuļiem un lielākiem bērniem.

Ikvienam apmeklētājam ir iespēja paviesoties "Drošības kvartālā", kas sniedz iespēju bērniem un vecākiem redzēt vaigā varoņus – policistus un ugunsdzēsējus, kā arī apmeklēt mobilo darbnīcu "Bērnam droša māja". Tajā ar praktiskiem piemēriem dažādās telpās skaidrots, kāds ir bērnam drošs mājoklis un kā to iekārtot, ja ģimenē ir bērns vecumā līdz trim gadiem. Tāpat mazo bērnu vecāki, topošās māmiņas un ikviens cits aicināts doties uz konsultāciju punktu "Rūpēs par mentālo un fizisko veselību", kur vienuviet bez maksas konsultēties pie tādiem speciālistiem kā psihologs, fizioterapeits un flebologs.

Arī "Bērnu pasaules" otrajā dienā, 7. maijā, no pulksten 15 līdz 16 uz lielās skatuves viesosies izglītojošā bērnu raidījuma "Tutas lietas" galvenā varone. Kopā ar saviem draugiem Lapsu un Feneku Tuta bērnus aicinās uz kopīgām rotaļām, dejām un jokiem.

Kā ierasts, izstāde neiztiek arī bez muzikāliem priekšnesumiem, savukārt šī gada jaunums ir orientēšanās spēlē Māmiņdienas tematikā. Kontrolpunkti izvietoti Izstāžu centrā un tajos atrodami dažnedažādi uzdevumi gan mazākiem bērniem, gan lielākiem bērniem un arī vecākiem.

Šogad "Bērnu pasaules" ieejas biļete ir derīga arī vienlaikus Ķīpsalā notiekošās dārzkopības izstādes "Dārzs un dzīvesstils" apmeklējumam. Tur aplūkojamas un nopērkamas puķes, stādi, krūmi, kociņi un visdažādākās preces dārzam un atpūtai tajā. Vairāk uzzini šeit.

Izstādes darba laiks:

  • 7. maijā no pulksten 10 līdz 18.
  • 8. maijā no pulksten 10 līdz 17.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!