"Es nesaprotu, kas tajā labs, ka ir daudz bērnu. Kāpēc tas ir pozitīvi? Lai bērnu izaudzinātu, vajag attiecīgus līdzekļus. Materiālais – tas ir obligāti. Vēl vajag uzmanību," sarunu šovā "Starp mums runājot" atzina fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs.

"Es atceros, kad biju maziņš, mana mamma man veltīja ļoti daudz laika. Visādi pulciņi, palīdzēja mājasdarbos, un es biju viens. Bet, ja man būtu vēl seši brāļi vai māsas, tad es saņemtu vienu sesto daļu no tās uzmanības," savu viedokli skaidro fotogrāfs.

Raidījuma dalībnieki Sokolovam norāda, ka, iespējams, viņš tādā gadījumā neprot dalīties ar citiem, uz ko fotogrāfs gan atbildēja, ka "nav tā, ka es neprastu dalīties".

"Tas ir ļoti, ļoti grūti – izaudzināt tos visus bērnus, ja tev nav vēl piecas auklītes vai piecas savas māsas, kuras palīdzētu. Un galvenais – kāpēc tik daudz bērnus vajag?" retoriski vaicā Sokolovs.

Daina Jāņkalne, viena no raidījuma vadītājām, kurai pašai ir trīs bērni, norāda, ka bērnu radīšana un audzināšana ir mīlestības apliecināšana. Arī uz šo viedokli Sokolovam bija sava atbilde: "Man mājās terārijā dzīvo tritons un es no visas sirds mīlestību veltu tritonam. Viņš ir ļoti mīļš un labs, un dažreiz pat viņš izlien no saviem krūmiem un paskatās…"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!