Foto: Ilva Barkāne

Gada noslēdzošais pasākums "Dimantu vakari ar Gundegu Rozi", kas 22. decembrī pulksten 18.30 norisināsies iepirkšanās centrā "Akropole Rīga", būs veltīts tēmai "Dzīvot no sirds!", aicinot sievietes izvērtēt savas dzīves prioritātes.

Iedvesmas pasākuma īpašais viesis būs pieredzējušais kardiologs Roberts Feders. Roze sarunā ar kardiologu noskaidros, kā šodienas pasaulē varam atrast un noturēt veselīgu līdzsvaru, lai degtu par savu aicinājumu, bet vienlaikus mentāli un fiziski neizdegtu.

Vakara otrajā daļā plānota saruna ar fizioterapeiti un izaugsmes kouču Īrisu Vidausku, kuras aicinājums ir izglītot un iedvesmot sievietes par to, kā savā ikdienā varam ievērot veselīga dzīvesveida principus. Eksperte sniegs savu redzējumu un praktiskus ieteikumus, kā savienot šķietami nesavienojamo – saglabāt labu pašsajūtu un izvirzīt augstus dzīves mērķus.

"Decembris ir ne tikai svētku laiks, kad iepriecinām savus mīļos, bet arī laiks, kad atskatāmies uz aizejošo gadu, izvērtējam padarīto un izvirzām jaunus mērķus. Un šis iedvesmas pasākums sievietēm būs vērtīga dāvana pašām sev, lai smeltos zināšanas un vērtīgas atziņas ceļam uz kvalitatīvāku un piepildītāku dzīvi," komentē iepirkšanās centra "Akropole Rīga" vadītājs Valdis Portnajs.

Pasākums notiks ieprikšanās centra 1. stāvā, starp veikalu "Pandora" un ātrās ēdināšanās restorānu "McDonald's". To ikviens var apmeklēt bez maksas, taču, lai rezervētu savu dalību, aicinājums pirms tam reģistrēties šeit. Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja vakara viesiem uzdod jautājumus, piedalīties balvu izlozē un laimēt dāvanas no pasākuma atbalstītājiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!