Foto: Shutterstock

Nākamnedēļ un maija pirmajā nedēļā saistībā ar brīvdienām Bērnu klīniskā universitātes slimnīca (BKUS) strādās citādā darba režīmā. Iepazīsties jau savlaicīgi ar plānotajām izmaiņām!

Sestdien, 21. aprīlī, Bērnu slimnīca strādā kā ierasti darba dienās. Vairāk informācijas atradīsi šeit.

No 28. aprīļa līdz 1. maijam, kā arī no 4. līdz 6. maijam netiks sniegtas plānveida ambulatoras konsultācijas un izmeklējumi.

Reģistratūras R1 darba laiks:

28. aprīlī un 5. maijā – no pulksten 8 līdz 16.

Zvanu centrs:

No 28. aprīļa līdz 1. maijam, kā arī no 4. līdz 6. maija netiks veikti pieraksti vai sniegta informācija par pakalpojumiem. Šajā laikā, zvanot uz tālruni 80708866, tiksi savienots ar Neatliekamās medicīniskās palīdzības un observācijas nodaļas klientu apkalpošanas speciālistu. Jāņem vērā, ka slimnīcas darbinieki pa tālruni nekonsultē pacientus par jautājumiem, kas skar veselības stāvokli, un nesniedz ārstēšanas rekomendācijas, uzsver BKUS.

Neatliekamās medicīniskās palīdzības un observācijas nodaļa strādās kā ierasti - cauru diennakti.

Hronisku un vieglu veselības traucējumu gadījumos vecāki tiek aicināti brīvdienās sazināties ar ģimenes ārstiem vai dežūrārstiem, lai Neatliekamās medicīniskās palīdzības un observācijas ārsti varētu koncentrēt spēkus smagāk slimiem pacientiem.

Ja rodas veselības problēmas svētku laikā un ģimenes ārsts nav pieejams, ir iespēja zvanīt uz Ģimenes ārstu konsultatīvo tālruni 66016001 vai doties arī pie tuvākā dežūrārsta. Plašāk par šīm iespējām informāciju var atrast Nacionālā veselības dienesta mājaslapā.

Gadījumos, kad apdraudēta bērna dzīvība, ir jāvēršas pie Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta, zvanot pa tālruni 113, vai jādodas uz tuvāko steidzamās palīdzības punktu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!