Foto: Shutterstock

Rīgas iedzīvotāji aicināti piedalīties dažādos ārtelpu bezmaksas treniņos "Sporta dienas ģimenēm", kas septembrī turpināsies vairākās galvaspilsētas teritorijās, vēsta "veseligsridzinieks.lv". Atnākušajiem būs iespēja izmēģināt spēkus dažādos līdzsvara, koordinācijas un atjaunības uzdevumos, kā arī aizraujošās stafetēs, ķegļu spēlē un citās aktivitātēs.

Ārtelpu bezmaksas treniņi notiks dažādās vietās Rīgas pilsētas pašvaldības teritorijā, un tajos aicinātas piedalīties ģimenes ar bērniem, neatkarīgi no ģimenes locekļu vecuma un fiziskās sagatavotības. Bezmaksas treniņu saturs ir izstrādāts tā, lai tas radītu interesi dažāda vecuma un interešu grupu dalībnieku vidū. Plānotās aktivitātes iever sevī gan dažādas sportiskās stafetes ar laika fiksēšanu, tādējādi veicinot sacensības garu un azartu, gan tādas aktivitātes, kas veicina sadarbību un saliedētību ģimenes locekļu vidū. Būs iespējams piedalīties dažādās prāta spēlēs. Paši aktīvākie dalībnieki tiks arī pie organizētāju sarūpētajām balvām.

Sīkāka informācija, zvanot uz tālruņa numuru +371 27766371 vai rakstot uz info@vingrosev.lv.

Uz nodarbībām aicina Rīgas domes Labklājības departaments sadarbībā ar veselības un fitnesa studiju "VingroSev.lv" Eiropas Sociālā fonda projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" ietvaros.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!