Foto: Publicitātes foto

Montesori audzinātāja un grāmatas "Kas notiek bērnudārzā" autore Dana Gulbe sadarbībā ar Domāšanas attīstīšanas uzdevumiem "Dzene.com" piedāvā savu grāmatu arī digitālā formātā. Tagad katra grāmatas sadaļa ir pieejama atsevišķi un saņemt to var savā e-pastā uzreiz, nedodoties uz grāmatnīcu, informē vietnes veidotāja Ilze Dzene.

Grāmatu "Kas notiek bērnudārzā" veido četras centrālās tēmas, kas atbilst katram vecuma posmam: kad bērnudārzs vēl tikai priekšā (0–1,5 gadi), kad viss notiek pirmo reizi un bieži nāk raudiens (1,5– 3 gadi), kad bērnudārzu var sākt izbaudīt (3–6 gadi) un gatavošanās skolai (6–7 gadi). Tagad katru sadaļu www.dzene.com var iegādāties atsevišķi.

"Esmu saviļņota un priecīga par grāmatas ceļu pie lasītājiem. Saņemu sirsnīgas vēstules gan no vecākiem, gan skolotājām, kas liek domāt, ka temats ir aktuāls un par to ir jārunā - sirsnīgi un atklāti. Bērnudārza vecumposms ir ārkārtīgi svarīgs, tomēr arī pilns aizspriedumu, baiļu un nedrošības. Manuprāt, ir lieliski, ka tagad ar digitālo grāmatas formātu arvien vairāk vecāku varēs gūt sirdsmieru un zināšanas, kas palīdzēs ne tikai pašiem, bet galvenokārt mazajam bērnudārzniekam. Lai mierīgs un skaists laiks bērnudārzā katram Latvijas bērnam!" saka grāmatas autore Dana Gulbe.

Domāšanas attīstīšanas uzdevumu "Dzene.com" mērķis ir veidot platformu vecākiem vērtīgu un noderīgu materiālu iegūšanai. "Es zinu, cik viegli vecākiem ikdienā apmaldīties plašajā informācijas daudzumā. Gribu vecākiem piedāvāt kvalitatīvus materiālus un kopā ar dažādajiem autoriem radīt unikālu saturu, lai pieaugušajiem, atbilstoši katra bērna vecumam, būtu pieejami materiāli, kas palīdzētu viņiem jēgpilni darboties kopā ar bērnu, sniedzot ieguldījumu viņa attīstībā," saka vietnes veidotāja un autore Ilze Dzene.

Turpat vietnes video bloga sadaļā Dana Gulbe sniedz noderīgus padomus vecākiem. Piemēram, par to, kā atvasi ģērbt uz bērnudārzu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!