Foto: Shutterstock
Tirdzniecības centrs "Domina Shopping" paziņojis, ka turpmāk reizi mēnesī tajā norisināsies bezmaksas "Kidding" bērnu dzimšanas dienas ballītes, kurās piedalīties ir aicināti konkrētā mēneša gaviļnieki vecumā līdz 12 gadiem, viņu vecāki un draugi.

Pirmā "Kidding" dzimšanas dienas ballīte notiks jau šo sestdien, 19. janvārī, no pulksten 13 līdz 17 t/c "Domina Shopping" centrālajā laukumā pie restorāna "Vairāk Saules". Tajā ir gaidīti bērni, kuri janvārī svin dzimšanas dienu, kopā ar draugiem un vecākiem, lai atzīmētu savus svētkus. Dalība pasākumā ir bez maksas un iepriekšējas reģistrācijas.

Lai piedalītos aizraujošajā "Kidding" dzimšanas dienas svinību ballītē, viss, kas jādara ir jāierodas. Iepriekšēja reģistrācija uz pasākumu nav nepieciešama. Ņemot vērā, ka kopā vienmēr ir jautrāk, dzimšanas dienas ballītes organizatori aicina uz pasākumu ierasties lielākā draugu lokā. Līdzi jāņem vien enerģija, smaids un izcils garastāvoklis.

Tiem, kuriem patīk pašiem radīt ko jaunu, skaistu un interesantu, būs iespēja darboties radošajās darbnīcās un pavadīt laiku kopā ar pasaku tēliem.

Sportiskie gariņi un aktīvu rosību cienītāji varēs piedalīties dažādās izdarībās – tiks organizētas gan spēles un stafetes, gan arī atraktīvas rotaļas.

Viesi tiks aicināti arī izdejoties stilīgā disko ballītē un izbaudīt īstu konfekšu lietu un, protams, nobaudīt neatņemamu dzimšanas dienas ballītes sastāvdaļu – lielo svētku kūku no "Lido".

Tuvākās "Kidding" bērnu dzimšanas dienas ballītes t/c "Domina Shopping" (Ieriķu ielā 3, Rīgā) notiks 19. janvārī, 16. februārī, 16. martā un 20. aprīlī no pulksten 13 līdz 17 un turpmāk katra mēneša trešajā sestdienā. Pasākums ir bez maksas un paredzēts bērniem līdz 12 gadiem. Plašāka informācija par pasākuma programmu atrodama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!