Foto: Publicitātes attēls
Izdevnicība "Zvaigzne ABC" izdevusi jaunu grāmatu sievietēm "Es esmu brīnumsieviete", kurā caur slavenu un ievērojamu sieviešu dzīvesstāstiem tiek parādīts, kā mainījušies laiki un pasaule, cik viegli šodien paveicams tas, par ko vēl pirms simt gadiem sievietes varēja tikai sapņot, ziņo izdevniecības pārstāve Kristīne Ilziņa.

Katrai no mums ir draudzene, kas ir īsta brīnumsieviete – visu prot un paspēj, ģimeni lutina un apmīļo, darbā viņu novērtē un cildina, turklāt šī jaukā būtne vienmēr atrod laiku arī draudzības kopšanai. Mēs visas gribētu būt tādas: dzīvespriecīgas, enerģiskas un visu varošas, sievišķīgas un laimīgas vienlaikus. Tieši par šādām sievietēm tiek rakstīts Elenas Beilijas grāmatā "Es esmu brīnusieviete"

Mums zināmajā cilvēces vēsturē nekad iepriekš sievietes nav bijušas tik ietekmīgas un varenas kā mūsdienās, taču jau kopš neatminamiem laikiem ir bijušas sievietes, kas vēlējušās sasniegt – un sasniegušas – vairāk, nekā viņu laikabiedrenes. Slaveno sieviešu plejādē, ar kurām var iepazīties šīs grāmatas lappusēs, ir arī Aspazija, latviešu izcelsmes amerikāniete Annija Londonderija, kura deviņpadsmitā gadsimta nogalē apceļoja pasauli ar divriteni, drosmīgā pakistāniete Malāla Jūsufzaja, bijusī ASV pirmā lēdija Mišela Obama, dzejnieka lorda Bairona meita matemātiķe Ada Lavleisa un daudzas citas.

Grāmatā var atrast arī uzdevumus un ieteikumus, kā sevī raisīt drosmi tiekties pēc ilgotā un to arī sasniegt.

Autore Elena Beilija ar grāmatas palīdzību ir vēlējusies lasītājām parādīt, cik svarīgi ir uzdrošināties, nospraust sev mērķi un to sasniegt, lai cik grūti tas nāktos.

Ir pieejama arī kā e-grāmata.

No angļu valodas tulkojusi Una Orinska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!