Foto: Shutterstock

Šogad jau otro reizi visās trīs Baltijas valstīs norisināsies vasaras prakses programma jauniešiem "Youth LAB" , kuras laikā studenti varēs iegūt zināšanas un praktisku darba pieredzi bankā, risināt reālus biznesa izaicinājumus, tikties ar iedvesmojošiem cilvēkiem, iesaistīties dažādās aktivitātēs, kā arī izveidot profesionālās attiecības, kas ir svarīgas nākotnes karjerai.

"Mūsdienās ambicioziem jauniešiem vairs nepietiek ar parastu prakses programmu – viņi vēlas iesaistīties reālos projektos, uzņemties iniciatīvu, parādīt sevi un savas prasmes, piedāvāt savus risinājumus. SEB bankas rīkotās "Youth LAB" prakses laikā studenti ne tikai strādās sevis izvēlētājā bankas struktūrvienībā, bet reizi nedēļā arī piedalīsies speciāli viņiem izveidotajā programmā, kurā, izmantojot jaunuzņēmēju darba metodes, risina reālus bankas biznesa izaicinājumus," uzsver SEB bankas vadītāja Ieva Tetere.

Pērn šajā prakses programmā visā Baltijā piedalījās 70 jaunieši, un vairāk nekā 10 no tiem pēc prakses palika strādāt bankā.

Pieteikties "Youth LAB" programmai aicināti dažādu nozaru un studiju programmu studenti – finanšu, vadības zinātņu, cilvēkresursu vadības, matemātikas, multimediju un citu nozaru topošie profesionāļi, kuri mācās 2. vai kādā no augstākajiem kursiem.

Pēc pieteikšanās jaunieši saņems uzaicinājumu uz prakses programmas atklāšanas pasākumu maijā – tur atlasīs tos, kuri piedalīsies vasaras prakses programmā. Programma ilgs divus mēnešus – no jūlija sākuma līdz augusta beigām. Prakses laikā jaunieši par paveikto darbu saņems atalgojumu.

Plašāka informācija, kā arī pieteikuma anketa pieejama šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!