Foto: Shutterstock
Biedrība "Workout Generation" sadarbībā ar Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldi un Izglītības kvalitātes valsts dienesta īstenoto Eiropas Sociālā fonda projektu priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai "PuMPuRS" šī gada 3., 10., un 17. septembrī organizē veselīga dzīvesveida un ielu vingrošanas aktivitātes.

Dalībai aktivitātēs tiek meklēti spējīgi, uzņēmīgi un atraktīvi 7.-12. klases skolēni, kā arī profesionālo izglītības iestāžu 1.-4. kursa audzēkņi, kuri ir gatavi trīs nodarbības aktīvi sportot, apgūt veselīga dzīvesveida nozīmi, pilnveidot savu disciplīnu un mērķtiecību ar ielu vingrošanas palīdzību.

Šīs būs ceturtās aktivitātes projekta "Spēcīga jaunatne – mūsu nākotne" ietvaros. Paredzēts, ka šādas aktivitātes tiks realizētas 5 ciklos, no jūlija līdz oktobrim. Projekta gaitā jaunieši veicinās fiziskās sagatavotības uzlabošanos, piedalīsies ielu vingrošanas aktivitātēs, kā arī klausīsies pieredzes stāstos, lai uzzinātu par veselīgu dzīvesveidu, fiziskās un mentālās veselības savstarpējo mijiedarbību un freestyle vingrošanu. Jaunieši sportojot gūs motivāciju un uzlabos gan savu fizisko, gan mentālo veselību, gan gūs piederības sajūtu.

Aktivitātes notiks 3., 10. un 17. septembrī no pulksten 15.45 līdz 19.45, "Workout Generation" zālē, Strazdu iela 22. Katrā no dienām jaunieši izzinās veselīga dzīvesveida nozīmi, uzlabos savu fizisko sagatavotību, uzklausīs pieredzējušu speciālistu pieredzes stāstus un piedalīsies dažādos paraugdemonstrējumos.

Piedalīties tiek aicināti 20 jauni liepājnieki (7.-12. klases skolēni un profesionālo izglītības iestāžu 1.-4. kursa audzēkņi).

Pieteikšanās: https://ej.uz/streetworkout

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!