Foto: instagram.com/mytwinsgr/instagram.com/stephanecassou
Katra topošā vai esošā mamma reizi dzīvē ir domājusi, kā tas būtu, ja viena bērniņa vietā piedzimtu dvīnīši vai pat trīnīši. Uz šo jautājumu atbildi var sniegt tikai tās sievietes, kuras šādu debesu dāvanu ir saņēmušas – cik viegli vai grūti tas ir. Lai nu kā, vēlējāmies parādīt tev dažādas burvīgas fotogrāfijas, kurās dzīvi bauda dvīnīši.

Vietnē "Instagram" mammas neskopojas ar foto attēliem, kur redzami dažādi dvīnīšu pāri – divas meitenes, divi puikas vai puika un meitene. Apģērbu izvēlē vecāki var izpausties, bērnus ģērbjot gan dažādas, gan arī speciāli vienādas drēbītes.

Šie abi "jaunie cilvēki" žilbina savos identiskajos tērpos. Šāda stila drēbes viņi noteikti varēs vilkt arī, kad paaugsies, tikai tām vajadzēs būt par kripatiņu lielākām.

A post shared by Miriam Ponzano (@alexmapponz) on Jun 26, 2017 at 10:35am PDT

Šiem burvīgajiem dvīnīšiem mugurā vilkti vienādi drēbju gabali, taču katram ļauts būt īpašam, nēsājot citādas krāsas apģērbu. Uz drēbēm virsū rakstīt "copy" un "paste", kas latviski nozīmē nokopets un ielīmēts.

Dvīnīši izmanto iespēju būt garāki nekā vecāki!

Viens no dvīņiem iekārtojies labākajā vietā – mammai uz punča, taču otram nav laika apvainoties, jo miedziņš salds jo salds.

A post shared by @noparanoya on May 1, 2017 at 10:33pm PDT

Savu mīlestību dvīnīši gatavi izrādīt viens otram dienu no dienas. Šādam dvīņu pārim nebūs jāuztraucas, ka no skapja ik pa laikam pazudīs mīļākais krekls vai jaunākā žakete.

A post shared by Ferda Kurt (@ferda_kurt) on Apr 20, 2017 at 11:32pm PDT

Strīpainais dvīņu pāris zina, kā uzvārīt pašu garšīgāko brokastu putru.

A post shared by cigdem tak (@ccctak) on Apr 13, 2017 at 7:51am PDT

Kamēr tētis guļ, jāuzņem labākas fotogrāfijas. Šīm dāmītēm ir pat saskaņotas pudelītes!

Meitenes paliek meitenes jebkurā vecumā, tāpēc fotografēšanās un "pozēšana" ir viena no foršākajām nodarbēm. Kleitas mugurā, bantes matos un uz priekšu!

Nereti dvīņi ir ne tikai radinieki, bet arī labākie draugi viens otram. Šīs māsiņas varēs aizdot drēbes viena otrai dienu no dienas.

Šiem mazuļiem vecāki nopirkuši vienāda piegriezuma drēbes gulēšanai. Lai vienādo drēbju jūklī nepajuktu, katram ornamenti ir atšķirīgi.

A post shared by @noparanoya on Jun 15, 2017 at 2:38am PDT

Un ko tu par to domā, māšel?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!