Foto: Shutterstock
Sabiedrībā bieži vien dzirdam viedokļus, ka dzīvot vienas izvēlas vien neinteresantas un garlaicīgas būtnes, kuras brīvo laiku it kā pavada sava kaķa vai jaunākā romāna varoņu sabiedrībā, nevis bauda aktīvu sociālo dzīvi un negaidītus piedzīvojumus…

Cerams, arī tu par šo stereotipiem pārbagāto apgalvojumu vien pasmaidi, taču, ja dzīvošana vienatnē tevī patiešām rada bažas, piedāvājam dažus argumentus, kā arī reālu sieviešu pieredzi par to, ka dzīvi vienatnē ir vērts kārtīgi izbaudīt un kāpēc šādu dzīvesstilu mūsdienās patiesībā izvēlas arvien vairāk dāmu.

Kristīne: Trauku kaudzes vietā – žurnāli

Mūsdienu sievietēm ne vienmēr atrodas laiks mājokļa nevainojamai uzkopšanai. Un tā iemesls ir nevis slinkums, bet aizņemtība. Darbs, sociālā dzīve, izklaides, ceļojumi… Un atpūta no atpūtas! Visticamāk, arī tu esi sastapusies ar situāciju, kad svētdienas vakarā krietni vairāk par spoguļa spodrināšanu vai trauku kalna nomazgāšanu vienkārši vēlies palasīt žurnālu… Ja dzīvo viena, noteicēja pār mājas uzkopšanas darbiem sev esi tu pati.

"Ja gribu, tad mazgāju drēbes. Ja negribu – nemazgāju. Tāpat ir ar traukiem un dzīvokļa uzpošanu kopumā. Protams, līdz pelējuma sēnītei un plastmasas galda piederumu izmantošanai nenolaižos, taču priecājos, ka man nav jādomā, kā, sastopoties ar netīro trauku kaudzi vai neizmazgātajiem dvieļiem, jutīsies mans dzīvokļa biedrs," savu viedokli pauž žurnāliste Kristīne (30).

Dārta: Atpogātā džinsu poga un greipfrūti gultā

Foto: Shutterstock

Aiva: No itāļu kaislībām līdz miera ostai

Foto: Shutterstock

Ieva: Neviena nosodoša skatiena

Foto: Shutterstock

Lana: Remonts kaut vai šonakt

Foto: PantherMedia/Scanpix

Linda: Nesatraucos, ka nepiemērotākajā brīdī kāds ienāks istabā

Foto: PantherMedia/Scanpix

Luīze: Mana darbaholiķes paradīze

Foto: Shutterstock
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!