Foto: Pixabay

Piektdien, 5.aprīlī, no pulksten 17 līdz 19, gaidot Lieldienas un turpinot atvērto pasākumu tradīciju, valsts sociālās aprūpes centrā "Rīga" filiālē jeb Kapseļu ielas bērnu aprūpes centrā notiks pasākums ar mērķi uzrunāt sabiedrību, potenciālās uzņemošās ģimenes, visus drosmīgos un atsaucīgos cilvēkus, lai kopīgi atrastu katram bērnam jaunu ģimeni. Neiztikt arī bez Lieldienu tradīcijas – olu ripināšanas un citiem svētku priekiem.

Pasākumā viesus gaidīs VSAC "Rīga" filiāles "Rīga", "Pļavnieki", "Teika" un citu filiāļu bērni un darbinieki. Šī ir iespēja brīvā atmosfērā iepazīties ar bērniem, mazināt aizspriedumus par to, kas ir bērns ar invaliditāti, un apzināt veidus, kā palīdzēt bērniem. Tas rada pozitīvu pienesumu gan bērnu, gan savā dzīvē. Pasākuma mērķis ir dot iespēju potenciālajām uzņemošajām ģimenēm iepazīties ar filiālēs dzīvojošajiem bērniem, lai veicinātu bērnu uzņemšanu ģimenēs.

Pasākuma laikā tiks arī kopīgi ripinātas krāsotas olas, kā arī, uzgavilējot saulītei, varēs vērot muzikālu priekšnesumu un iepazīties ar Lieldienu zaķi. Tāpat mazajiem un lielajiem būs iespēja darboties radošajā darbnīcā.

Nākot uz pasākumu, Kapseļu ielas bērnu aprūpes centra darbinieki aicina līdzi ņemt pašu krāsotu oliņu, ko ripināt, un arī kādu našķi. Pasākums notiks Kapseļu ielas 31 dārzā.

Vairāk informācijas par pasākumu vari uzzināt, rakstot e-pastu uz estere.zemite@vsacriga.gov.lv vai zvanot pa tālruni 29658383.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!