Foto: Shutterstock

Valsts sociālās aprūpes centra Rīga" filiāle "Rīga" jeb Kapseļu ielas bērnu aprūpes centrs aicina uz atvērto pasākumu potenciālās uzņemošās ģimenes, visus drosmīgos un atsaucīgos cilvēkus, lai bērnam atrastu viņa mīļos un atbalstošos cilvēkus, bērna ģimeni. Pasākums "No sirds uz sirdi" notiks piektdien, 1. februārī, no pulksten 17 līdz 19.00 Kapseļu ielā 31, Rīgā, zālē.

Turpināsim 2018. gadā aizsākto atvērto pasākumu tradīciju ar cerību, ka bērns ar funkcionāliem traucējumiem tāpat kā jebkurš bērns ir tiesīgs uzaugt mīlošā ģimenē, stāsta Ilze Dzene, VSAC "Rīga" filiāles "Rīga" vadītāja.

Plānots, ka pasākumā viesus gaidīs VSAC "Rīga" filiāles "Rīga", "Pļavnieki", "Teika", "Baldone" un citu filiāļu bērni, filiāļu darbinieki. Šī ir iespēja brīvā atmosfērā iepazīties ar bērniem, mazināt aizspriedumus par to, kas ir bērns funkcionāliem traucējumiem, un apzināt veidus, kā palīdzēt bērniem, tā radot pozitīvu pienesumu gan bērnu, gan savā dzīvē.

Pasākuma tālejošais mērķis ir dot iespēju potenciālajām uzņemošajām ģimenēm iepazīties ar filiālēs dzīvojošajiem bērniem, lai veicinātu bērnu uzņemšanu ģimenēs.

"Mūsu un jūsu sirdis sasildīs mūziķi ar savām skaistajām ģitāras skaņām koncertprogrammā "Sveču gaismā"," uz pasākumu aicina Dzene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!