Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 3. martā, Ķīpsalā durvis vērs divi sabiedrībā tradicionāli pasākumi: starptautiskā izglītības izstāde "Skola 2023" un lasītāju svētki – "Latvijas Grāmatu izstāde 2023". Ko tie piedāvās?

Informācija par mācībām Latvijā un ārzemēs

Izstādē "Skola 2023" piedalās vairāk nekā 70 dalībnieki no piecām valstīm – Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Ukrainas un Vācijas. Apmeklētāji varēs uzzināt par Latvijas un ārvalstu augstskolu un citu mācību iestāžu piedāvājumu, jaunajām mācību programmām un interešu izglītību, iepazīties ar svešvalodu un dažādu mācību kursu piedāvājumu, aprunāties ar studentiem, konsultēties ar pasniedzējiem un karjeras konsultantiem, kā arī piedalīties aizraujošās aktivitātēs.

Pasākumu programma

Uz "Skola 2023" Atvērtās skatuves trīs dienās notiks 37 prezentācijas, semināri un diskusijas par dažādām aktuālām tēmām, būs arī paraugdemonstrējumi. Savukārt uz "Datorium" tehnoloģiju skatuves 3. un 4. martā varēs uzzināt – kā iegūt labi apmaksātu darbu, kā veidot jaunus kontaktus ar jomas pārstāvjiem, kā arī interesantu faktu – kas kopīgs mākslīgajam intelektam un marinētiem gurķiem.

Ar plašāku programmu vari iepazīties šeit, bet uzzināt par izstādi – šeit.

Grāmatu atvēršanas svētki un tikšanās ar autoriem

Vienlaikus Ķīpsalā notiks grāmatu svētki – "Latvijas Grāmatu izstāde 2023", kas piedāvā tikties ar rakstniekiem, baudīt autoru lasījumus, piedalīties grāmatu atvēršanas svētkos, iepazīties ar izdevniecību jaunumiem un mainīties ar grāmatām. No 3. līdz 5. martam izstādē varēs satikt Daci Rukšāni, Māri Zanderu, Guntaru Raču, Agnesi Rutkēviču, Vidu Morkūnu, Daci Judinu, Annu Velēdu Žīguri, Janu Egli, Gunu Rozi, Zani Nuts, Arturu Gruzdiņu, Uldi Neiburgu un citas zināmas personības. Izstādi var apmeklēt ar "Skola 2023" ieejas biļeti. Vairāk uzzini šeit.

Norises vieta: Starptautiskais izstāžu centrs, Ķīpsalas iela 8, Rīga.

Darba laiks:

  • 3.-4. marts no pulksten 10 līdz 18;
  • 5. marts no pulksten 10 līdz 17.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!