Foto: Shutterstock

Rīgas Latviešu biedrības bērnu vokālās studijas "Knīpas un Knauķi" dziedātāji aicina uz Mātes dienas koncertu "Mūsu mammai un tētim", kas notiks 10. maijā pulksten 18 Rīgas Latviešu biedrības Lielajā zālē.

Koncertā uzstāsies "Cālīši", "Ķīvītes", "Zvirbulīši", "Zīlītes", "Balodīši", "Cīrulīši", "Mazputniņi", "Cielaviņas", "Žubītes", "Irbītes", "Strazdiņi", "Bezdelīgas". Biļetes cena pirms koncerta – trīs eiro.

Bērnu vokālais ansamblis "Knīpas un Knauķi" dibināts 1971. gadā. "Knīpas un Knauķi" dibinātāja Irēna Veinberga un ilggadīgā vadītāja Silvija Ērgle var priecāties un lepoties par sava auklējuma skaisto, drošo ceļu turpmākajos gados: kopš 1994. gadā ansambļa vadītāju stūri pārņēma Vita Siliņa un Edīte Putniņa, ansamblis izauga par bērnu vokālo studiju. Kopš 2008. gada arī Vita Siliņa priecājas par "Knīpām un Knauķiem" no mākoņa maliņas un pašlaik cieši saliedētā komandā strādā vadītājas Edīte Putniņa, Jonita Štoma un Sanita Sējāne. Studijā savas muzikālās dotības attīsta bērni no trīs gadu vecuma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!