Foto: Publicitātes foto

Portāls Cālis.lv un Lego aicināja piedalīties konkursā un laimēt balvu - aizraujošo Lego Duplo komplektu "Mans pirmais rotaļu namiņš". Viss, kas bija jādara, – jāatbild pareizi uz trīs jautājumiem par Lego un jāgaida konkursa noslēguma diena, kad no visiem pareizi atbildējušajiem izlozējām piecus (5) veiksminiekus, kas iegūs šo lielisko balvu.

Apsveicam, Jekaterina (kates**@inbox), Inga (agni7**@inbox), Jāni (janisna**@inbox), Elvīra (elvira.vig**@gmail) un Daiga (daigu**@inbox)! Informācija par balvas saņemšanu nosūtīta uz konkursam reģistrētajām e-pasta adresēm.

Par balvu:

Rotaļājies un mācies ar Lego® Duplo® komplektu "Mans pirmais rotaļu namiņš"! Liec kopā lielos klučus un uzbūvē rotaļu namiņu — ideāls veids, kā sākt apgūt būvēšanas prasmes. Īpaši apzīmētie klucīši par dienas darbiņu tēmu būs pamats sarunām ar mazuli, kurās apgūsiet ikdienišķās darbības. Ar pagriežamo dienas/nakts klucīti varam izvēlēties, kad notiek darbība rotaļās un mācībās. Sāciet veidot stāstu ar šo vienkārši būvējamo komplektu — kopā ar divām Lego Duplo figūriņām celieties no rīta, pabrokastojiet, iztīriet zobus un jautri padzīvojieties pa slidkalniņu, bet pēc tam nolieciet tās gulēt. Koši krāsainie Lego Duplo klucīši ir īpaši izstrādāti, lai mazajām rociņām ar tiem būtu droši un ērti darboties. Komplektā iekļautas divas Lego Duplo bērnu figūras.

Foto: Publicitātes foto
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!