Foto: Shutterstock

Mātes dienas priekšvakarā – sestdien, 11. maijā, pulksten 19 Rīgas baptistu Vīlandes draudzes baznīcā notiks labdarības koncerts ar a cappella grupas "Latvian Voices" piedalīšanos, lai vāktu ziedojumus grūtnieču un jauno mammu patvēruma mājas atbalstam.

Koncertā "Dziesmas Dzīvībai" vāks līdzekļus biedrības "Ģimenes šūpulis" krīzes centram. Jaunietes, kuras patvēruma mājā ne tikai ļoti mācās par mammām būt, bet caur saņemto pievēršanos un izrādītajām rūpēm, nereti sastopas – kā tas patiesībā būtu bijis – būt mammas mīlētai, skaidro biedrība

Ieeja koncertā ir par ziedojumiem. Visi koncertā gūtie līdzekļi kalpos krīzes centra "Patvēruma māja" uzturēšanai – jaunu, grūtībās nonākušo un vientuļo grūtnieču atbalstam. Vairāk par labdarības darbu Beverīnas novada "Jaunpalejās" vari lasīt šajā rakstā, kā arī organizācijas mājaslapā.

"Latvian Voices" dalībniece un divu bērnu māmiņa Laura Leontjeva pauž, ka "vokālā grupa savā 10 gadu pastāvēšanas vēsturē ir ierakstījusi septiņus mūzikas albumus, bet, kas vēl jo svarīgāk – meitenes, kas šajos gados dziedājušas grupā, ir arī mammas, kopā saskaitot, 11 bērniem! Atbalsts ir viens no atslēgvārdiem ikvienas māmiņas ikdienā, tāpēc mēs ļoti priecājamies būt par daļu no šī labdarības koncerta!"

Rīgas baptistu Vīlandes draudzes baznīca atrodas Vīlandes ielā 9, Rīgā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!