Rīgas domes Labklājības departaments aicina iedzīvotājus apmeklēt lekciju cikla garīgās veselības veicināšanai lekciju "Kā rast sevī resursus, lai sāktu visu no jauna".

Lekcijā tiks apskatītas šādas tēmas:

  • kā palīdzēt sev un citiem;
  • krīzes intervence;
  • personības resursu un enerģijas vadīšanas paņēmieni.


Lekciju vadīs Mg. Psych. Marina Dango, un tā notiks šā gada 18. augustā no pulksten 15.15 līdz 17.15 tiešsaistē, platformā "Zoom".

Pieteikšanās šeit.

Piedalīšanās lekcijā nosacījumi: pieslēgšanas tiešsaistei tikai pēc iepriekšējās rakstiskas pieteikšanās.

Lai pieteiktos mācībām, aizpildi pieteikuma anketu, tajā norādot e-pasta adresi, uz kuru gaidīsi uzaicinājumu dalībai mācībās. Uz norādīto e-pasta adresi saņemsi uzaicinājumu pieslēgties nodarbībai iepriekšējā dienā pirms paredzētā nodarbības datuma. Dalībniekiem būs jāpieslēdzas ne vēlāk, kā līdz nodarbības sākuma laikam un nodarbības laikā būs jānodrošina kameras un mikrofona izmantošanas iespēja. Dalībniekiem pieslēgšanās brīdī "Zoom" profila nosaukumā, kā arī "Zoom" čatā būs jānorāda savs vārds un uzvārds. Organizatori veiks lekcijas fiksēšanu ar ekrānšāviņiem – dalībnieki tiks aicināti ieslēgt kameras, lai attēlā būtu redzamas viņu sejas. Attēli tiks izmantoti, lai atskaitītos par notikušām nodarbībām. Organizatori patur tiesības atslēgt no nodarbības dalībniekus bez kamerām, kā arī dalībniekus ar "Zoom" profila nosaukumiem, kas neatbilst vārdam un uzvārdam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!