Vai vīrietim ir kāds veids, kā likt sievietei nojaust, ka vairāk uzmanības vajadzētu pievērst savam ārējām izskatam un svaram, padomos un pieredzē raidījumā "Starp mums runājot" dalās lielo izmēru modele Tatjana Mackeviča.

Modele uzskata, ka vīrietim šāda tipa frāzes un ieteikumi ir sievietei jāsaka. "Tā ir jādara, protams. Jo draudzenes var teikt: "Nē, tu forši izskaties! Es uz tava fona izskatīšos vēl labāk"," par iespējamajiem draudzeņu nodomiem skaidro Mackeviča.

"Es uzskatu, ja vīrietis ļoti grib atbalstīt savu sievieti un tiešām ļoti grib, viņš viņu mīl, bet viņam nu tiešām šausmīgi nepatīk sievietes augums vai vēl kaut kas, tad viņš var teikt: "Klau, man puncis tāds kaut kāds liels palicis un tev bišķiņ arī. Aiziesim kopā uz sporta zāli!"" iesaka modele. Tāpat vīrietis var piedāvāt, piemēram, doties uz baseinu brīvdienās.

Mackeviča dalās savā pieredzē – ar vīru abi spēlē tenisu: "Man baigi patīk – tiešām. Un manam vīram arī ir puncis, es arī neesmu tieva." Viņa piebilst, ka attiecības tāpat var būt pietiekami trauslas, kad izraisīt strīdu iespējams no praktiski visa.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!