Dziedātāja Liene Greifāne ir divu dēlu mamma. Šobrīd viņas ikdiena rit Maskavā, kur viņa apgūst kino režiju. Sieviete atklāj, ka jaunākais dēls Kristofers kopā ar viņu pārcēlies uz dzīvi Krievijas galvaspilsētā, taču vecākais - Sebastians Matiass - uz Ameriku, kur mīt viņa tēvs. To, cik grūti bija aizlaist dēlu dzīvot otrpus okeānam, dziedātāja atklāj raidījumā "Starp mums runājot".

Sebastianam ir tikai 12 gadi, bet viņš nolēma savu dzīvi krasi mainīt un pārcelties uz Ameriku pie tēva Arta Bronuša. Tur dziedātājas vecākais dēls arī mācās. Greifāne atklāj, ka izglītības līmenis Amerikas skolās ir daudz zemākā līmenī nekā Latvijā.

Dziedātāja raidījumā atklāj, ka dēlu palaist dzīvot uz Ameriku esot bijis ļoti grūti: "Tas, protams, nav emocionāli viegli, bet, domājot loģiski, es zinu, ka viņam tas nāks par labu."

Viņa atklāj, ka, visticamāk, dēls Amerikā paliks uz visu mūžu: "Krievija viņam nepatīk, un Latvijā viņš arī negrib būt, jo tur nav ne tēvs, ne mamma." Dziedātāja stāsta, ka viņa nevar piespiest bērnu būt tur, kur viņa vēlas, lai viņš būtu: "Mums ir jāiemācās ieklausīties vairāk tajā, ko mūsu bērni grib, nevis mēs gribam aiz sava egoisma."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!