Foto: Pexels
Laikā no 2. maija līdz 7. maijam Latvijā norisināsies PEP mammu (PEP – pirmā emocionālā palīdzība) dienas. Tajās sertificētās PEP mammas un PEP mammas apmācībā gan organizēs dažādas bezmaksas lekcijas sociālajos tīklos un "Zoom", gan dosies pastaigās un/vai tiksies ar vietējām māmiņām klātienē, gan piedāvās iespēju pieteikties bezmaksas konsultācijām.

"Ja tev ģimenē ir bērniņš vecumā līdz trīs gadiem, atzīmē savā kalendārā šo nedēļu un uzzini vairāk par to, kas ir PEP mamma, ar ko saruna ar PEP mammu atšķiras no sarunas ar draudzeni, kā mierpilni piedzīvot ceturto trimestri, kā parūpēties par sevi un par citām vērtīgām tēmām," aicina pasākuma rīkotāji.

PEP mammu dienu pasākumi

2. maijā


Pulksten 10 PEP mamma Silva Atvara (@silvaatvara) "Instagram" tiešsaistē stāstīs – "Ko sagaidīt no PEP mammu dienām".

Pulksten 12 PEP mamma Elīna Kļaviņa (@PePmamma) – "Twitter Spaces" stāstīs par tēmu "Kas ir PEP mamma?"

Pulksten 12 PEP mamma Inga Mālniece – "Zoom" nodarbība "Trīs iemesli, kāpēc viss nenotiek tā, kā es vēlētos".

Pulksten 14.30 PEP mamma apmācībā Laura Eglīte-Jefanova (@miegafeja) "Instagram" tiešsaistē – Saruna ar PEP mammu Solvitu Stengrēvicu-Grāvīti "Kas ir PEP mamma?"

3. maijā


Pulksten 11 PEP mamma Silva Atvara (@silvaatvara) "Instagram" tiešsaistē – "Mammas rūpes par sevi".

Pulksten 12 PEP mamma Elīna Kļaviņa – "Zoom" nodarbība "Manas vajadzības".

Pulksten 14 PEP mamma Solvita Stengrēvica-Grāvīte – "Zoom" satikšanās "Mazulis ir klāt! Ko nu?"

Pulksten 15 PEP mamma apmācībā Linda Gritāne, Rēzeknes māmiņu klubs – tikšanās ar mammām un saruna "Kas ir PEP mamma".

Pulksten 18 PEP mamma Baiba Kauliņa – mammu "Zoom" iedvesmas satikšanās "Par to, kas man izdodas".

Pulksten 15 PEP mamma apmācībā Linda Gritāne – tikšanās ar mammām Viļānu sociālā atbalsta centrā "Cerība" uz sarunu par to, kas ir PEP mamma un kā mammām parūpēties par sevi.

4. maijā


No pulksten 10 līdz pulksten12 PEP mamma Inga Bernāne, PEP mamma apmācībā Ieva Barone – Pastaiga pa Ogri ar jautājumu "Vai tu zini, kas ir PEP mamma?"

5. maijā


Pulksten 10 PEP mammas Baiba Kauliņa (@baiba.kaulina.pepmamma), Dace Čible. (@dace_cible) un PEP mamma apmācībā Dita Kauliņa (@sajutu_upe) – "Instagram" tiešsaistē "Atdalīšanās un bērnu dārza gaitu uzsākšana".

Pulksten 10 PEP mamma Inga Bernāne – klātienes tikšanās Ogres praksē "Mazuļa dienasgrāmata".

6. maijā


Pulksten 10 PEP mamma Ramona Treilona – "Zoom" nodarbība "Pēcdzemdību sajūtas".

Pulksten 10 PEP mamma Silva Atvara (@silvaatvara) – "Instagram" tiešsaistē "Kā vienkāršot bērnu ikdienu, lai dzīvotu mierpilnāk".

Pulksten 11 PEP mamma Elīna Kļaviņa (@pepmammaelina) – "Instagram" tiešsaistē "Ar ko saruna ar PEP mammu atšķiras no sarunas ar draudzeni".

Pulksten 12 PEP mamma apmācībā Laura Eglīte-Jefanova, PEP mammas Sanita Purakalna, Baiba Ivulāne – Tikšanās ar PEP mammām Ķekavā.

Pulksten 15 PEP mamma apmācībā Liene Eglīte (@liene_eglite_pepmamma_apmaciba) – Instagram LIVE ar dūlu Vairu Avotu (@doulavaira) "Kā mierpilni piedzīvot ceturto trimestri".

Pulksten 15 PEP mamma apmācībā Linda Gritāne – tikšanās ar mammām Viļānu sociālā atbalsta centrā "Cerība" uz sarunu par to, kas ir PEP mamma un kā mammām parūpēties par sevi.

7. maijā


No pulksten 10 līdz pulksten 12 Silva Atvara Māmiņu rīts Rīgas Mateja baptistu draudzē (pieteikšanās personīgi pie PEP mammas).

Pulksten 11 PEP mamma Inga Bernāne – "Facebook" tiešsaistē saruna ar divu bērnu tēti Edgaru "Būt par tēti".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!