Foto: Publicitātes attēli

Aizvadītā gada nogalē Melngalvju namā norisinājās unikāls pasākums – svinīgā noskaņā Brīnumskapja Kaķītis Laķītis dibināja "Melngalvju māsību un brālību", kurā iestāties var ikviens bērns, kuru interesē aizraujoši stāsti, piedzīvojumi un vēsture.

Leģendas ir dažādas, bet viena no tām vēsta, ka pie Melngalvju brālības dibināšanas klāt bijis kāds Kaķīša Laķīša vecradinieks, un ļoti iespējams, ka melnā krāsa brālības un nama nosaukumā ir tieši viņa spilgti melnā kažoka nopelns. Godājot savu priekšgājēju, Kaķītis Laķītis nolēma leģendāro brālību atjaunot, pievienojot tai arī māsību.

Pirmie 1200 biedri jaundibinātajā māsībā un brālībā tika uzņemti Brīnumskapja balles laikā, kas ar bērnu čalām pieskandināja Melngalvju namu 2018. gada izskaņā. Tomēr nekas nav nokavēts. Bērni arī turpmāk ir aicināti iestāties šajā noslēpumainajā organizācijā.

Māsības un brālības dalībniekiem būs iespēja piedalīties dažādos piedzīvojumiem bagātos ceļojumos un pasākumos Melngalvju namā. Vairāk par to vari uzzinās "Facebook" un "Instagram".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!