Foto: Shutterstock
25. augustā, no pulksten 12 līdz 17, pie Kongresu nama Rīgā norisināsies minifestivāls "Iespēju Mākonis", kurā vairāk nekā 15 nevalstiskās organizācijas no Rīgas jauniešus iepazīstinās ar brīvā laika pavadīšanas iespējām.

Pasākumu organizē nodibinājums "Baltijas Reģionālais fonds", un tā mērķis ir popularizēt Rīgas jauniešiem pieejamās attīstošās, interesantās un lietderīgās brīvā laika pavadīšanas iespējas, ko piedāvā dažādas nevalstiskās organizācijas, valsts un pašvaldību iestādes.

Minifestivāla laikā vairāk kā 15 nevalstiskās organizācijas no Rīgas piedāvās jauniešiem interesantas aktivitātes, kuru laikā katrs varēs darboties radoši un prakstiski, attīstīt savas prasmes, iepazīties ar organizācijām un to pārstāvjiem, uzzināt par jauniešiem pieejamajām iespējām brīvā laika pavadīšanai. Ieinteresētās organizācijas tiek aicinātas rakstīt uz e-pastu jsbambuss@gmail.com vai zvanīt pa tālruni 26808042.

Pasākuma īstenošanai tiks piesaistīti brīvprātīgie no Latvijas un šeit dzīvojošie ārzemnieki, lai sekmētu starpkultūru sadarbību un dialogu.

Pasākums tiek organizēts projekta "Iespēju tirgus" īstenošanas gaitā, kuru finansiāli atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Brīvprātīgo aktivitātes tiek īstenotas #ErasmusPlusLV projekta "BRF Summer Volunteers" laikā, projektu finansiāli atbalsta Eiropas komisija "Erasmus+: Youth in Action", ko Latvijā administrē #JSPA.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!