Agrāk šķita, ka modeles karjera nav savienojama ar bērna audzināšanu, taču Karlīna Caune pierāda pretējo. Modele raidījumam "Māmiņu klubs" atklāj to, kā viņai tas izdodas un to, kāpēc sievietei dažreiz šķiet, ka viņa nav mammas materiāls.

Modele stāsta, ka kopš pati kļuvusi par māmiņu, sākusi vairāk apzināties sievietes iekšējo dzinuli un spēku tikt ar visu galā – bērnu audzināšanu, mājas uzturēšanu un darbu. Viņasprāt, vīrieši ar šādu atbildības nastu galā netiktu: "Mēs visu ko darām: ejam strādāt, audzinām bērnus, rūpējamies par ģimeni. Es negribu izklausīties kā vīriešu nīdēja, bet es neredzu, kā vīriešiem tas izdotos."

Karlīna atzīst, ka, par spīti iekšējam dzinulim, savienot modeles darbu ar bērna audzināšanu ne vienmēr ir viegli, jo lielākoties viņas darbs ir ārpus Latvijas, kas nozīmē, ka mazā tiek atstāta mājās. Sieviete stāsta, ka kaut sākumā šādos brīžos pirmā doma, kas nāk prātā, ir "Es beidzot varēšu izgulēties", pēc mirkļa tā pārvēršas ilgās pēc bērna: "Tu attopies viens pats viesnīcas istabiņā un saproti, ka tev tomēr viņa prasās un ka tu gribi būt mājas un nevari sagaidīt to brīdi, kad jūs atkal tiksieties." Taču takā modeles profesija nepieprasa strādāt katru darba dienu, no pirmdienas līdz piektdienai, ir arī nedēļas un mēneši, kad Karlīna var vairāk laika pavadīt kopā ar meitiņu.

Zināms, ka būt par mammu nav viegli. Bērna audzināšana ir viens no sievietes svarīgākajiem, bet tajā pašā laikā arī grūtākajiem uzdevumiem. Arī Karlīna atzīst, ka tas visnotaļ ir grūti un ir brīži, kad viņa kā mamma nejūtas pašpārliecināta. Tāpat dažkārt modeli pārņem sajūta, ka viņa nav laba mamma, bet tā ātri vien pāriet: "Citrezi viņa guļ, un tad ir fantastiski, un viņa ir priecīga, bet tad viņa slimo un neguļ, un tu pats neguli, un citreiz tas ieilgst nedēļām un tad sanāk nobesīties vairāk nekā piektajā gadā, kā saka, tad tu sēdi un domā, ka tu vispār neesi mammas materiāls. Tad paiet diena vai nedēļa, un atkal viss ir labi. Tas ir tāds baigais karuselis."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!