Foto: stock.xchng
Lai šajā sarežģītajā laikā bagātinātu līdzcilvēku ikdienu ar pozitīvām emocijām, biedrība "Iecavas Jauniešu padome" 1., 2. un 3.aprīlī aicina uz iedvesmas un pieredzes stāstu pasākumu tiešsaistē "WE-Talk", kurā pieredzē dalīsies dažādu nozaru profesionāļi un spilgtas personības. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens interesents.

"WE-Talk" pasākuma koncepcija paredz satikties stāstos, kuru mērķis ir padarīt pasauli labāku, kā arī 30 līdz 60 minūšu garumā dalīties ar iedvesmojošiem stāstiem tiešsaistes platformā "Zoom". Spilgtas personības, kuras reizē ir dažādu nozaru profesionāļi, kā arī cilvēki ar unikālu dzīves pieredzi dalīsies savos pieredzes stāstos par interesantām sarunu tēmām, aizraujošiem hobijiem, vērtīgiem padomiem, personības pilnveides un garīgās veselības jautājumiem un citām iedvesmojošām tēmām.

Biedrības "Iecavas Jauniešu padomes" valdes priekšsēdētājs Bruno Bahs norāda: "Mūsu organizētais tiešsaistes pasākums ir veltīts cilvēcībai. Mēs nekad nezinām, kurš satiktais cilvēks vai dzirdētais stāsts spēj izmainīt to, kā skatāmies uz notikumiem un savu dzīvi kopumā. Katra iegūtā pieredze vai jaunās zināšanas var padarīt mūs spēcīgākus, zinošākus un atvērtākus pasaulei, jo liek domāt un uzdot jautājumus – kur es esmu šodien, kas vēlos būt rīt."

Trīs dienu laikā ikvienam interesentam tiek piedāvāta plaša sarunu sesiju programma, kuras laikā dalībniekus uzrunās uzņēmēja, privātās skolas "Patnis" dibinātāja Zane Ozola, inženieris, SIA "Firma L4" valdes loceklis Gints Freibergs, profesionāla floriste Monta Garnele, projekta "Lielas rūpes par mazajiem" autore Linda Penēze, sabiedrisko attiecību, mārketinga un komunikācijas speciāliste Marta Mackeviča un daudzi citi.

"WE-Talk" sarunu sesijas ir bez maksas. Biedrība ar šo pasākumu vēlas vairot pozitīvo sabiedrībā, palīdzot piepildīt ikdienu ar jēgpilnu, kvalitatīvu, iedvesmojošu saturu, kā arī ļaut iepazīt dažādās cilvēku personības. Ar detalizētāku programmu varat iepazīties biedrības "Facebook" lapā šeit.

Dažas no tēmām:

  • Kas tev būtu jāzina, pirms dodies pirmajā ceļojumā
  • Muzicēšana mājas apstākļos. Iedvesmojies no mana stāsta
  • Iespējas palīdzēt bez vecāku gādības palikušajiem bērniem. Mūsu ģimenes stāsts
  • Balss aparāta attīstīšana un balss plašās iespējas
  • Dzīve Vācijā. Mīti un patiesība
  • Fotopieredze. Daži "tips un tricks"
  • Par audzināšanu un attiecību veidošanu ar sevi un bērnu

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!