Foto: Publicitātes foto
Septembrī ir īpaša diena par godu tēviem, ko "Hanzas Perons" piedāvā pavadīt visai ģimenei kopā. 11. septembrī no plksten 11 līdz 18 notiks "Tēva dienas Svētdienis" un durvis būs vaļā visiem apmeklētājiem.

"Atsākam "Svētdieni" – dienu, kurā bezrūpīgi izklaidēties, atpūsties, ļauties dažādām darbnīcām, nodarbībām, atklāt jaunas galda spēles, baudīt izrādes, iegūt jaunas zināšanas, satikt draugus un uzzināt par jaunumiem bērnu rotaļlietās un dizaina precēs," ziņo Elīza Aizpore no "Hanzas Perona".

Pasākumā bez maksas darbnīcās varēs darboties visa ģimene kopā, apgūt jaunas prasmes, izveidot skaistas dāvanas tētiem un mieloties ar "street food" gardumiem. Grafiti mākslu varēs apgūt kopā ar mākslinieku Daini Rudeni. Būs Latvijas Dabas muzeja aktivitātes, galda spēles, sacensību atrakcija. Zināšanas varēs iegūt, darbojies zinātnes centru darbnīcās, uzzināt par drošu internetu un kādai jābūt bērniem drošai mājai. Būs arī frī kartupeļi un cukurvate visu dienu!

Par maksu būs skatāma izrāde no Liepājas leļļu teātra "Ežumilla". Tā būs pieejama divas reizes – pulksten 12 un 14.

Izrāde ir par mežlaumiņu. Viņa ir mazliet mežonīga radība, kurai uz galvas ir žuburi, bet sirdī – drosme, kas robežojas ar nekaunību. Kādu dienu viņa negaidīti ierodas Baigajā biezoknī – vienkārši nokrīt no debesīm tējkannā, kas pārvietojas pa gaisu, iekarināta balonā. Ezis, vāverīte, pūce, susurs, lācis un citi Baigā biezokņa iemītnieki iesākumā nezina, kā tikt galā ar nevaldāmo mežlaumiņu, tomēr galu galā viņi kļūst par labiem draugiem.

Uz izrādi gan jāiegādājas biļete "Biļešu Paradīzē", viss pārējais ir bez maksas. Izrādi veidojuši režisore Laila Kirmuška, komponisti Kristaps Krievkalns un Elīna Krastiņa, leļļu meistare un scenogrāfe Gita Peta u.c. Lomās – Vija Mežale, Inga Dzintare, Ingars Gudermanis.

"Tēva dienas Svētdienī" laipni lūgtas arī mammas. Būs kafija, atspirdzinoši dzērieni un atpūtas zona pieaugušajiem. Projektu atbalsta Rīgas dome.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!