Foto: Pexels
Privātā sākumskola "Namiņš" sadarbībā ar hokeja klubu "Prizma" un Volvo Sporta centru, radījuši bērnudārzu Latvijā ar slidotprasmes apmācību – "Ledus Namiņš". Bērnudārzs atrodas Imantā, un to plānots vērt vaļā pavasarī, ievērojot epidemioloģiskās situācijas prasības.

Privātās sākumskolas "Namiņš" direktore Sandra Indriksone: "Vadot privāto sākumskolu "Namiņš" jau 20 gadu garumā, esam ieguvuši plašu pieredzi un kompetenci pirmsskolas un sākumskolas izglītības programmu īstenošanā. Mēs zinām, ka vecākiem ir ļoti svarīgi nodrošināt bērniem ne tikai drošu ikdienu un izglītību, bet arī parūpēties par hobiju un talantu attīstīšanu jau agrā vecumā. Taču bieži vien šo apstākli kavē attālums un laika grafika saskaņošana. Tieši tādēļ, sadarbībā ar mūsu partneriem, mēs piedāvājam izglītību un talantu attīstīšanu vienuviet – bērnudārzu Latvijā ar slidotprasmes apmācību – "Ledus Namiņu"."

Jaunajā bērnudārzā gaidīs bērnus no divu līdz sešu gadu vecumam. Bērnudārzs audzēkņiem piedāvās licencētu pirmsskolas izglītības programmu, radošu un aktīvu mācību procesu, slidošanas nodarbības profesionālu treneru vadībā, āra aktivitātes un dabas izpēti, kā arī četras veselīgas ēdienreizes dienā.

Hokeja kluba "Prizma" treneris Miks Dzindulis: "Jaunu hobiju un talantu attīstīšana ir svarīga jau no mazām dienām. Slidošana bērniem sagādā prieku, tāpat arī apziņa, ka ir apgūts kas līdz šim nezināms. Optimālais laiks, kad ievest bērnu slidošanas prasmē, būtu, kad bērns sasniedzis trīs vai četrus gadus. Taču jāatceras, lai bērns pēc iespējas prasmīgāk iemācītos slidot, nepietiek ar vienu reizi slidotavā. Nodarbībām jānotiek regulāri, ko mēs arī piedāvāsim "Ledus Namiņā" – mēs būsim klāt mazajiem, lai pirmie solīši uz ledus būtu droši."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!