Foto: Publicitātes foto
Jau ceturto reizi bērnu iemīļotā varone Tuta kopā ar saviem draugiem aicinās uz koncertiem, kas jūnijā, jūlijā, augustā un septembrī notiks sešās Latvijas pilsētās. "Tutas burvīgajā koncertā" būs dzirdamas dziesmas no seriāla "Tutas lietas", bet līdzās Tutai darbosies arī viņas draugi Lapsa, Feneks un Āpsītis, kā arī visu dziesmu autore – dziedātāja Laura Polence kopā ar mūziķu ansambli.

"Kā uzburt īstu prieku? To vislabāk zina Tuta un mazais Āpsītis. Tam būs nepieciešama: vismaz viena burvju nūjiņa, Lapsa un Feneks, burvju lāde, vilcieniņš, talantīgā dziedātāja un pianiste Laura Polence, lielais flīģelis, brīnišķīgu mūziķu ansamblis, bungas, skanīga ģitāra, kontrabass un… un pēdējais, bet pats galvenais – Tutas mazie draugi, kas stundas garumā gatavi klausīties, dziedāt un dejot līdzi visskaistākajām Tutas dziesmām", par koncertiem ziņo producenti "Ausma".

Šovasar koncertos Tutu (aktrisi Lieni Sebri), Lapsu, Feneku un Āpsīti uz skatuves papildinās Tutas dziesmu autore, komponiste un dziedātāja Laura Polence un varens mūziķu sastāvs: Staņislavs Judins (kontrabass), Rihards Goba (ģitāra), Rūdolfs Dankfelds (bungas), Ernests Mediņš (perkusijas), Oskars Ozoliņš (trompete), Laura Rozenberga (trombons), Elīna Ose (vokāls), Beāte Zviedre (vokāls). Koncerta horeogrāfiju veido Rolands Meržejevskis, bet tā režisore ir Marta Selecka.

Koncerts būs īpaši piemērots pašai jaunākajai mūzikas baudītāju paaudzei, tas ilg stundu. Bet pirms un pēc koncerta būs iespēja nofotogrāfēties ar varoņiem – zvēriem, kā arī darbosies "Tutas lietu" veikaliņš.

  • 18. jūnijā pulksten 16 Ķekavā, Ābeļdārzā
  • 24. jūlijā pulksten 15 Liepājā, "Pūt, vējiņi!" koncertdārzā
  • 30. jūlijā pulksten 15 Cēsīs, koncertzālē "Cēsis"
  • 21. augustā pulksten 15 Rēzeknē, Latgales vēstniecībā "Gors"
  • 27. augustā pulksten 13.30 un 16 Rīgā, Dailes teātra Lielajā zālē
  • 28. augustā pulksten 11 un 13.30 Rīgā, Dailes teātra Lielajā zālē
  • 1. septembrī pulksten 15 Jelgavā, brīvdabas koncertzālē "Mītava"

Biļetes uz visiem koncertiem iespējams iegādāties "bilesuparadize.lv" un "Biļešu paradīzes" kasēs. Biļetes uz koncertu nepieciešamas ikvienam apmeklētājam, neskatoties uz vecumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!