Foto: Instagram.com/sarashakeel
Kolāžu veidotāja, māksliniece Sāra Šakīla ir kļuvusi pazīstama pasaulē, kombinējot dažādus attēlus, lai radītu skaistas alternatīvās realitātes, kas publicētas viņas "Instagram" kontā. Šoruden viņa izveidojusi jaunu projektu, kurā ar mirdzumu palīdzību viņa mākslā pārvērš sieviešu strijas.

"Woman's Day" stāsta, ka par mākslinieci kļuvusī zobārste ir izmantojusi fotogrāfijas, kurās redzamas strijas un dažādu mirdzumu attēlus, lai izveidotu iespaidīgas fotogrāfijas. Ar šiem darbiem viņa parāda, ka lietas, ko sabiedrība uztver kā "nepilnības", ir iespējams pārvērst īstā mākslā bez trūkumiem.

Māksliniece savā "Instagram" kontā atklāj, ka bija pārsteigta par to, cik lielu ievērību iemantos šāda veida kolāžas. Viņa norāda, ka ir saņēmusi vairākus simtus e-pastu, kurās cilvēki lūguši izgaismot un piešķirt mirdzumu arī viņu strijām, rētām un celulītam. Šakīla ir saņēmusi neskaitāmas vēstules gan no sievietēm, gan vīriešiem.

A post shared by Sara Shakeel (@sarashakeel) on Oct 28, 2017 at 9:58am PDT

A post shared by Sara Shakeel (@sarashakeel) on Oct 29, 2017 at 4:40pm PDT

A post shared by Sara Shakeel (@sarashakeel) on Oct 31, 2017 at 1:56pm PDT

A post shared by Sara Shakeel (@sarashakeel) on Nov 8, 2017 at 10:30am PST

A post shared by Sara Shakeel (@sarashakeel) on Nov 1, 2017 at 3:46pm PDT

Jāpiebilst, ka cilvēki ne vien lūguši māksliniecei viņus iekļaut savās kolāžās, bet arī paši sākuši veidot līdzīgus attēlus.

Kāda "Instagram" lietotāja atklāj, ka mākslinieces darbi palīdzējuši viņai pieņemt savu ķermeni un neuztvert daļu no tā kā neglītu vai nepieņemamu.

A post shared by +anniemols+ (@anniemols) on Nov 29, 2017 at 9:00am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!