Foto: DELFI

Nupat Latvijā uz lielajiem ekrāniem pie skatītājiem nonāca animācijas filmiņa "Brīnumu parks", ko aicinājām noskatīties īpašā "Cālis.lv" kino seansā.

Pirms iepazīšanās ar jestrajiem filmas tēliem, seansa apmeklētāji izmantoja iespēju nobildēties pie foto sienas, iemūžinātos mirkļus nu vari apskatīt galerijā un droši arī lejupielādēt. Tad visi sēdāmies ērtajos kinoteātra "Kino Citadele" krēslos, lai klausītos Dagmāres Legantes stāstā, kā viņa ierunājusi Džūnas mammas lomu. Izrādās, ka viņa labu laiku bija sapņojusi par šādu iespēju, un nu sapnis piepildījies, tādēļ viņa mudināja visus seansa apmeklētājus uzdrošināties sapņot, turklāt skaļi, lai citi arī dzird.

Vairāki mazie drosminieki kāpa uz skatuves un iemēģināja balsis, atdarinot troļļa rūcienus un piedaloties konkursā. Itin visi dalībnieki saņēma balvās filmas suvenīrus – plakātus, džemperīšus vai maģiskās pildspalvas – gluži kā parka direktora pērtiķītim Riekstiņam!
Zāle bija pilna mazu un lielu skatītāju, kas spraigi sekoja līdzi piedzīvojumu stāstam, kā ziņkārīgā Džūna meža vidū atklāj ko brīnumainu – pamestu atrakciju parku ar krāsainiem karuseļiem, slidkalniņiem un runājošiem dzīvniekiem. Meitenei ir skaidrs – viņai un viņas jaunajiem draugiem būs pa spēkam izglābt šo brīnumaino vietu. Nākot uz kinoteātri, tu iepazīsies ar labsirdīgo lāci Bumsi, dzeloņcūku Stīvu, bebru brāļiem Kūperu un Gusu, kā arī šimpanzi Riekstiņu.
Atgādināsim, ka biļetes uz šo seansu bija pieejamas tirdzniecībā ikvienam, bet daļu dāvinājām "Cālis.lv" foruma lietotājiem. "Cālis.lv" ik pa laikam saviem uzticamajiem lasītājiem piedāvā apmeklēt dažādus pasākumus, bet galvenais – forumā ikviena ģimene var gūt sev noderīgu informāciju un atrast domubiedrus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!