Saimons Hūpers ir četru bērnu tēvs, kurš sociālajā vietnē "Instagram" ir sasniedzis gandrīz miljonu sekotāju, publicējot atklātas bildes, kurās redzami gan grūtie, gan prieka pilnie brīži, ar kuriem viņš saskaras katru dienu, audzinot četras meitas.

Saimona ikdienai ar četrām meitām "Instagram" seko līdzi gandrīz miljons sekotāju no dažādām valstīm. Viņš savā "Instagram" kontā ir izvēlējies publicēt nesamākslotas bildes, atklājot gan savas veiksmes, gan neveiksmes, audzinot četrus bērnus. Viņš ir vienīgais vīrietis savā ģimenē, un, lai cik glaimojoša būtu piecu dāmu kompānija, tā var būt arī nogurdinoša, portālam "Bored Panda" atklāj Saimons.

View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Sep 4, 2018 at 1:00pm PDT

Taču viņš savas bērnu audzināšanas neveiksmes un grūtības uztver pozitīvi un saviem sekotājiem pasniedz tās ar krietnu devu humora. Saimons kopā ar sievu audzina četras meitas, no kurām divas ir dvīnes. Viņu ģimeni nesen papildinājis takšu šķirnes kucēns Pablo, par kuru rūpes uzņemas arī trīsgadīgās dvīnes.

View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on May 6, 2019 at 1:12pm PDT

"Zinātnieki ir pierādījuši, ka laiks rit nemainīgā ātrumā, taču, kad tev ir bērni, viss mainās. Vienā brīdī pulkstens ir 18, es gatavojos viņas likt gulēt. Tad es pamirkšķinu acis un ir jau 20.15, un pasaule ir sagriezusies kājām gaisā. Vannošanās laiks pārtapa par milzīgu cunamī, kas gandrīz nopludināja visu māju. Zobu mazgāšana beidzās ar zobu pastu meiteņu acīs. Un pasaku lasīšana pārtapa par jogas sesiju hiperaktīviem burundukiem. Taču, kamēr es visu savu uzmanību pievērsu šīm divām dāmām, vecākās pat nav paēdušas vakariņas. Bija pagājusi tikai viena stunda un 45 minūtes, bet es šajā laikā noteikti novecoju vēl par pāris gadiem," vietnē "Instagram" savu ikdienu ar meitām apraksta Saimons.

View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Mar 26, 2019 at 1:52pm PDT
View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Mar 7, 2019 at 12:39pm PST
View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Aug 24, 2018 at 1:28pm PDT

"Mūsu māja ātri vien pārtop par vietu lellēm, kas vēlas popularizēt nūdismu. Citiem vārdiem sakot, māja ir pārvērtusies par plastisku nūdistu nometni. Atvilktnes ir pilnas ar kailām lellēm, kas nekautrējas visiem interesentiem izrāda savas dabas dotības. Un, ja godīgi, man ir apnicis, ka katru reizi, kad lieku meitenes gulēt, pie manas sejas cieši tiek piespiesti pliki dibeni un ģenitālijas. Nekad nebūtu domājis, ka reiz to teikšu."

View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Feb 5, 2019 at 12:39pm PST

Saimons vairākas reizes savā "Instagram" profilā izceļ to, ka vēl aizvien daudzās publiskajās vīriešu tualetēs nav pieejami pārtinamie galdi, un arī zemāk redzamā bilde nav izņēmums. Šo galdiņu trūkums vairākas reizes četru bērnu tēvu ir nostādījis neveiklā situācijā un daudzkārt apgrūtinājis autiņbiksīšu maiņu, kas jau tā nav patīkams process.

View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Jan 3, 2019 at 12:45pm PST

"Vīriešus neviens nebrīdina, ka, audzinot meitas, tev vajadzēs pavadīt krietnu laiciņu, attīrot trubas, kas aizsērējušas meiteņu matu dēļ. Taču, ja tu dzīvo vienā mājā ar piecām meitenēm, tad matu problēma daudzkārt samilst. Tu attopies mājā, kurā ik uz stūra var atrast no matiem savītas bumbiņas, ķemmi, kurā ir vairāk matu nekā saru, un putekļsūcēju, kas vairs nespēj pilnvērtīgi funkcionēt, jo ir aizsērējis ar meiteņu matiem. Es ļoti rūpīgi apdomāju iespēju noskūt meiteņu galvas, bet saprotu, ka beigās viņas izskatīties pēc bariņa nepilngadīgu likumpārkāpēju."

View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Oct 30, 2018 at 2:08pm PDT

"Bērni ir cilvēka versija aplikācijai "Atrodi manu telefonu". Lai cik kaitinoši tas nebūtu, ja bērni uzvedas skaļi, tu vismaz zini, kur viņi atrodas, taču, kad mājās iestājas klusums, tev jāsāk uztraukties, jo klusuma brīži nereti pārvēršas lielā nekārtībā. Šodien brīdī, kad mājās valdīja klusums, es pēc neilga laika pieķēru viņas operācijas "aizsardzība pret sauli" vidū."

View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Jun 18, 2018 at 12:42pm PDT

"Es nesaku, ka manas meitas ir sliktas ēdājas, nebūt ne. Patiesībā situācija ir gluži pretēja. Taču viņas ir uzsākušas sliktu paradumu un kļuvušas par manu personīgo ēdinātāju – viens man, trīs tētim. Ja es atsakos no viņu piedāvātās maltītes, meitenes to manā mutē iedabū ar varu."

View this post on Instagram

A post shared by Simon, also known as FOD (@father_of_daughters) on Jan 26, 2018 at 12:49pm PST
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!