Foto: Shutterstock

Rīgas domes Labklājības departaments projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" īstenošanas gaitā aicina sievietes piedalīties bezmaksas divu dienu veselību veicinošos pasākumos.

Pasākuma mērķis ir veicināt sieviešu fizisko un psihoemocionālo veselību. Pasākumā aicinātas piedalīties jebkura vecuma sievietes!

Līdz 2023. gada aprīlim kopumā tiek plānots īstenot 30 šādus pasākumus.

Pasākumu norise plānota ārpus Rīgas, skaistu vietu iekļautos viesu namos un viesnīcās. Programmā iekļautas vairākas nodarbības psihologa vadībā sevis izzināšanai, deserta meistarklase, kurā būs iespēja iemācīties pagatavot garšīgus un veselīgus zefīrus, kā arī pilates un zumbas nodarbības. Brīvajā laikā sievietes tiks aicinātas iepazīt tuvējo apkārtni, piedalīties dažādās spēlēs un sarunās.

Transports no Rīgas, ēdināšana, nakšņošana un visas iekļautās nodarbības tiek nodrošinātas bez maksas. Iepriekšēja pieteikšanās ir obligāta.

Pieteikties var šeit. Tuvākais izbraukums paredzēts 14. un 15. maijā uz viesu namu "Brūveri".

Vairāk informācijas vari iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 26176117.

Ņem arī vērā, ka pieteikšanās vēl negarantē dalību pasākumā, pēc pieteikuma saņemšanas ar tevi sazināsies organizatori.

Apmeklējot pasākumu, tā dalībnieces piekrīt, ka pasākuma laikā var tikt uzņemtas fotogrāfijas un video, kas var tikt publicēti mājaslapā "Veseligsridzinieks.lv" un Rīgas domes Labklājības departamenta sociālo tīklu kontos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!