Foto: instagram.com/threelittlebirdsblog/
Jolanta ir trīs mazu bērnu mamma – Enjai un dvīnīšu meitiņām Miai un Lunai. Viņa, tāpat kā daudzas citas mammas, dokumentē bērnu ikdienu gan fotogrāfijās savā "Instagram" profilā, gan rakstot blogu.

"Šis blogs nav par mūsu ikdienas rutīnu, pārtiku, ko ēdam, apģērbu, ko valkājam, vai kādām rotaļlietām mēs dodam priekšroku. Apsolu, ka šeit jūs nekad neatradīsiet nevienu rakstu, kas sāksies ar "kā". Šī bloga mērķis ir dalīties ar manu ļoti īpašo stāstu – reālu, godīgu stāstu, kā ir būt mātei, un visu, kas nāk kopā ar to. Un, ja mana publiskā dienasgrāmata rosinās vai iedvesmot vismaz vienu personu, es būšu priecīga uzzināt, ka manas bezmiega naktis ar klēpjdatoru netiek tērētas lieki," tā par sevi raksta Jolanta.

Blogā var atrast dažādus rakstus – gan par sievietes grūtniecību, gaidot dvīņus, gan partnerattiecībām. Piemēram, viens no viņas rakstiem ir par to, ko viņai iemācījuši bērni.

Laime ir vienkāršās lietās, katrs bērns ir atšķirīgs, smaidi vienkārši tāpat, paļaujies uz savu intuīciju un katra jauna diena ir piedzīvojums – lūk, Jolantas piecas atziņas! Bet, ja vēlies iepazīties ar viņas blogu plašāk, to var izdarīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!