TV personība un divu bērnu tēvs Gustavs Terzens atklāj, ka bērns viņa dzīvē esot bijis ļoti nepieciešams. Viņš raidījumam “Māmiņu klubs” stāsta, kā bērni mainīja viņa dzīvi un padarīja viņu par labāku cilvēku.

"Tēvs ir tas, kas tu esi. Tas nav nekas, ar ko identificēties," savos uzskatos par tēva lomu dalās TV personība. Viņš atklāj, ka bērns viņa dzīvē bija ļoti nepieciešams: "Viņš deva impulsu izmainīt kaut kādas lietas un ieraudzīt sevi no pavisam cita skatu punkta."

Viņš bērnu pielīdzina triecienam, kas vīriešiem ir tik ļoti nepieciešams. "Mēs (vīrieši) tās transformācijas pa dzīvi dabūnam tikai ar bomi pa galvu. Večiem diemžēl ir jādabū ar bomi tik spēcīgi pa galvu, ka tur parādās plaisa. Kā Koens (Leondards Koens) dziedāja, ka gaisma tiek iekšā tikai pa plaisu," viņš skaidro.

"Bērni ir tā lūka, pa kuru tu ieraugi citu pasauli, citu līmeni. Viņi tevi paceļ uz padara tevi labāku," TV personība piebilst. Terzens stāsta, ka ir bijušais reizes, kad viņš ir domājis, ka ir slikts tēvs. "Kļūdas ir daļa no tās cilvēcīgās saskarsmes," viņš skaidro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!