Foto: Publicitātes foto
Pēc skatītāju intereses par pirmo "Ukuleles" koncerttūri ar jaunām un iemīļotām dziesmām šajā pavasarī Uku, Lele un Dieziņš dosies ciemos pie saviem skatītājiem. "Ukuleles" varoņi grib priecāties kopā ar saviem draugiem, tāpēc šī gada pavasarī muzikālā bērnu raidījuma "Ukulele" skatītāji tiek aicināti pievienoties Uku, Lelei un Dieziņam koncertprogrammā "Pavasaris", kas no 15. aprīļa līdz 14. maijam norisināsies Ogrē, Mārupē, Siguldā, Rīgā un Jūrmalā, ziņo tūres organizētāji.

Koncertos Uku un Lele dziedās bērnu iemīļotās dziesmas no raidījuma "Ukulele" – lielāko daļu no tām radījusi talantīgā komponiste Laura Polence, kas pazīstama arī kā "Tutas lietu" dziesmu autore. Līdzās varoņiem Uku (Uldis Siliņš), Lelei (Annija Putniņa) un Dieziņam (Elīna Bojarkina) uz skatuves kāps arī pianists un koncerta mākslinieciskais vadītājs Raimonds Petrauskis, perkusionists Ernests Mediņš, ģitārists Rihards Goba un saksofonists Oskars Petrauskis.

Koncertprogramma paredzēta bērniem vecumā no viena līdz sešiem gadiem, tāpēc radošā komanda ir parūpējusies, lai radītu patīkamu un aizraujošu pieredzi arī pašiem mazākajiem klausītājiem.

Tiekamies koncertos:

  • 15. aprīlī pulksten 14 Ogrē, Ogres novada Kultūras centrā
  • 16. aprīlī pulksten 11 un 14 Mārupē, Mārupes Kultūras namā
  • 23. aprīlī pulksten 11 Siguldā, Kultūras centrā "Siguldas devons"
  • 13. maijā pulksten 11 un 14 Rīgā, Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē
  • 14. maijā pulksten 11 Jūrmalā, Dubultu koncertzālē

Biļetes pieejamas visās Biļešu paradīzes kasēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!