Foto: LETA

Trešdien, 11. septembrī, Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunī 116111, no pulksten 13 līdz 15 viesosies televīzijas un radio raidījumu vadītājs Valdis Melderis. Viņš atbildēs uz jautājumiem un dalīsies savā pieredzē par vecāku – bērnu attiecībām, informē Labklājības ministrija.

Septembrī Uzticības tālrunis rīko vairākas akcijas, lai sniegtu atbalstu ģimenēm ar bērniem. Visa mēneša garumā uz Uzticības tālruni īpaši aicināti zvanīt vecāki, kā arī bērnu aizbildņi, audžuvecāki un adoptētāji.

Tāpat vēl aizvien uz uzticības tālruni ir aicināti zvanīt arī tie vecākie, kuriem ir nepieciešamas konsultācijas un atbalsts par sev aktuālajiem jautājumiem arī saistībā ar jaunā mācību gada sākšanos. "Mēs ikdienā sniedzam bezmaksas diennakts palīdzību bērniem, tomēr arvien biežāk arī vecākiem un pedagogiem rodas jautājumi par dažādu situāciju, kas saistītas ar bērniem, risināšanu," uzsver VBTAI Ģimeņu ar bērniem atbalsta departamenta direktore Amanda Vēja.

Bērnu un pusaudžu uzticības tālrunis 116111 strādā visu diennakti un ir bezmaksas tālruņa līnija, zvanot gan no fiksētā, gan mobilā telefona.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!