Foto: instagram.com/mamamargaritha/leialauren/bevcooks

Kad pāris plāno ģimenes pieaugumu, lielākoties doma ir par viena bērniņa ienākšanu ģimenē. Taču, lūdzot pēc viena brīnuma, liktenis var dot divus vai pat vairākus mazuļus, kā rezultātā vecāki kļūst vēl bagātāki. Šoreiz ielūkosimies, kā dzīvo ģimenes ar dvīņiem, precīzāk – kā viņu raibā ikdiena tiek attēlota "Instagram" fotogrāfijās.

Iedvesmojoties no "Mashable" un "Today's Parent", piedāvājam iepazīties ar pieciem dvīņu pāriem. Kamēr paši vēl nav tik pieauguši, lai izveidotu savu profilu un liktu tur bildes, viņu vietā ar to nodarbojas vecāki, kuri neskopojas ar dažādu stilīgu, mīļu un amizantu bilžu atrādīšanu citiem. Šo dvīnīšu gaitām seko tūkstošiem lietotāju, kuri apbrīno gan bērnu aktivitāti un dabīgo šarmu, gan arī vecāku radošumu un uzņēmību.

  • Audzināt vienu bērnu jau nav nekāda pastaiga pa rožu dārzu, taču, kā tas ir, ja vienlaicīgi raud, grib ēst un pieprasa pampera maiņu divi bērni, spēj saprast vien tie, kuri šajās kurpēs iekāpuši paši. Šajā rakstā vari iepazīties ar māmiņas atklāto atzīšanos, kādas bija sajūtas, kad uzzināja, ka gaida dvīņus, bet te lasāmi padomi laimīgajiem vecākiem.

Džordžs un Džeimss

Abi brašie dvīņu puikas nav vienīgie bērni ģimenē – viņus pieskata vecākais brālis Džeks, kurš, starp citu, dzimis tajā pašā gadā. Tieši tāpēc nav brīnums, ka pēc publicētajām fotogrāfijām citiem lietotājiem šķiet – ģimene audzina trīnīšus!

View this post on Instagram

A post shared by Margaritha [26] | 🌿 (@mamamargaritha) on Nov 5, 2018 at 11:14am PST

Pāris iepazinās 2011. gadā, un jau 2014. sevi varēja saukt par piecu cilvēku lielu ģimeni. Kamēr vīrs nodarbojas ar maizes pelnīšanu, mamma Margarita nodevusies bērnu audzināšanai. Skaistos ikdienas brīžos ar saviem pavadoņiem viņa ik dienas atrāda arī citiem lietotājiem.

View this post on Instagram

A post shared by Margaritha [26] | 🌿 (@mamamargaritha) on Aug 30, 2018 at 2:25am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Margaritha [26] | 🌿 (@mamamargaritha) on Aug 11, 2018 at 11:33am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Margaritha [26] | 🌿 (@mamamargaritha) on Aug 5, 2018 at 11:41pm PDT

Leia un Lorēna

Abu dāmu vecāki ir Pīters un Ambera. Viņu kopīgais stāsts aizsākās 2015. gadā, kad ārsti paziņoja – ģimenē gaidāmi identiskie dvīņi. Meitenes piedzima 32. grūtniecības nedēļā, un svēra attiecīgi 1,5 un 1,6 kilogramus. Trijotne slimnīcā nodzīvoja mēnesi, bet, kas interesanti, atļauja doties mājās tika dota tieši Amberas dzimšanas dienā, un ģimene to uzskata par laimes zīmi.

View this post on Instagram

A post shared by Momo Twins ~ Leia & Lauren (@leialauren) on Nov 26, 2018 at 8:34am PST

Vecāki vēlējušies dokumentēt meiteņu aizraujošo attīstību. Īpaši kolorītas ir mazo dāmu sejas izteiksmes, un tieši tas varētu būt iemesls lielajai cilvēku interesei – pirmajos 10 mēnešos "Instagram" profilam piesekoja aptuveni 260 tūkstoši lietotāju.

View this post on Instagram

A post shared by Momo Twins ~ Leia & Lauren (@leialauren) on Jun 4, 2018 at 7:53am PDT

Galvenā profila uzturētāja ir mamma, kura pie publicētajiem fotoattēliem bieži vien paskaidro, kāpēc meitenes uzvedas tieši šādi, piemēram, kādēļ izdomājušas viena otrai mazgāt matus vai dot bučas. Tāpat profilā apskatāmi dažādi tematiski video.

View this post on Instagram

A post shared by Momo Twins ~ Leia & Lauren (@leialauren) on Dec 4, 2018 at 11:21pm PST

View this post on Instagram

A post shared by Momo Twins ~ Leia & Lauren (@leialauren) on May 31, 2018 at 6:19am PDT

Abels un Džeimsons

Liekas, ka šie abi mazie ķipari smaida itin visās dzīves situācijās. Profila uzturētāja ir dvīņu mamma Adriana, kura aktīvi rosās arī citās sociālo tīklu platformās. Fotogrāfijās iespējams sekot līdzi, kā mazie puikas aug ne pa mēnešiem, bet dienām!

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Aden (@adriana_aden) on Mar 14, 2017 at 5:06pm PDT

Cilvēku uzmanību šis profils izpelnījies arī daudzveidības dēļ – tiek publicētas gan amizantas fotogrāfijas, gan atskati uz ceļojumiem, piemēram, bērnu dzimšanas dienu Disnejlendā, kā arī viņu mīļās savstarpējās attiecības. Vairāk fotogrāfijas skati šeit.

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Aden (@adriana_aden) on Jun 17, 2018 at 5:53pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Adriana Aden (@adriana_aden) on Oct 29, 2017 at 5:11pm PDT

Natālija un Vils

Šo divu blondo matu īpašnieku mamma ir Beva Veidnere. Viņas aizraušanās ir ēst gatavošana un savu divu mazo atvašu fotografēšana ikdienas ritmā un svētku reizēs. Lai citi sociālo platformu lietotāji varētu labāk saprast, kāpēc šis "Instagram" profils ir tieši šāds un cik ļoti viņas abas kaislības savijušās kopā, sava "Twitter" konta aprakstā viņa minējusi: "Es mainu ēdienus un cepu pamperus. Pagaidiet…"

View this post on Instagram

A post shared by Bev Weidner (@bevcooks) on Jan 5, 2019 at 2:23pm PST

Šim profilam ir 74 tūkstoši sekotāju. Kā atzinusi dvīņu mamma – receptes cilvēkiem interesē, bet bērni ir pavisam cits stāsts. Tā kā bērnu audzināšana aizņem lielāko ikdienas daļu, cepšanas prieki palikuši otrajā plānā. Taču bērni ir iemīlējuši kameru!

View this post on Instagram

A post shared by Bev Weidner (@bevcooks) on Oct 22, 2018 at 5:38pm PDT

View this post on Instagram

A post shared by Bev Weidner (@bevcooks) on Sep 4, 2018 at 9:28am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Bev Weidner (@bevcooks) on Aug 4, 2018 at 5:06pm PDT

Romāns un Leo

Lai arī kur šie abi dvīņu puikas tiktu fotografēti – parkā, pēc dušas, pētot grāmatas, – viņi vienmēr ir tērpti identiskās drēbēs. Stilīgi ģērbti – tie noteikti ir šie zēni, kuru apģērbs reizēm ir saskaņots pat ar tēta drēbēm.

View this post on Instagram

A post shared by K A Y L E I G H | Twin Mum (@fallon_twins) on Nov 4, 2018 at 4:59am PST

Leo un Romāna ģimene ir no Lielbritānijas. Abi puiši dzimuši 2016. gada nogalē, un jau kopš pirmajām fotogrāfijām izskatās kā divas ūdens lāses. Viņiem tīk gan kopā skatīties multenes un spēlēties, gan arī dauzīties svaigā gaisā.

View this post on Instagram

A post shared by K A Y L E I G H | Twin Mum (@fallon_twins) on Dec 28, 2018 at 5:56am PST

View this post on Instagram

A post shared by K A Y L E I G H | Twin Mum (@fallon_twins) on Sep 15, 2018 at 5:10am PDT

View this post on Instagram

A post shared by K A Y L E I G H | Twin Mum (@fallon_twins) on Oct 31, 2018 at 12:53am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!