Foto: Shutterstock
Rīgā dzīvojošos vecākus aicina uz bezmaksas nodarbību ciklu par bērnu psihoemocionālo veselību un attīstību, uzturu, traumatisma profilaksi un mūsdienu tehnoloģijām bērnu ikdienā.

Nodarbības organizē Rīgas domes Labklājības departaments projekta "Mēs par veselīgu Rīgu!" īstenošanas gaitā, un tās tiek gatavotas sadarbībā ar SIA "Izglītības pasākumi".

Nodarbību mērķis ir izglītot vecākus par dažādām tēmām saistībā ar bērnu veselību. Šī projekta laikā vecākiem būs iespēja apmeklēt četras tematiskas nodarbības par bērnu psihoemocionālo veselību un attīstību, traumatisma profilaksi, veselīgu uzturu un mūsdienu tehnoloģijām bērnu ikdienā. Katra nodarbība ilgs divas stundas, un tās notiks dažādās dienās. Vecākiem būs iespēja pēc izvēles apmeklēt vienu vai vairākas nodarbību tēmas.

Nodarbības norisināsies gan izglītības iestādēs, gan SIA "Izglītības pasākumi" nodrošinātās telpās Rīgas centrā. Vecākiem būs iespēja ierasties uz nodarbībām kopā ar saviem bērniem, kurus atsevišķā telpā pieskatīs un izklaidēs auklīte.

Nodarbības vadīs savu jomu speciālisti. Kopumā līdz 2020. gada 31. janvārim ir paredzēts īstenot 84 nodarbības.

Dalība nodarbībās ir iepriekš jāpiesaka, zvanot pa tālruņa numuru 28861524 vai rakstot uz nodarbibas@izglitibaspasakumi.lv. Nodarbību norisi savās telpās var pieteikt arī izglītības iestādes un uzņēmumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!