Foto: Publicitātes attēli
Trešdienas, 8. marta izskaņā, Ventspils Dzemdību nodaļā sagaidīti pirmie šī gada dvīnīši – brālīši Rinalds un Niklāvs. Dvīnīšu vecākiem no Ventspils novada Ances šie ir pirmie bērniņi ģimenē.

Mazulīšiem pasaulē palīdzēja nākt Dr. Sergejs Gurjanovs un vecmāte Aija Ziemele. Izvēle par tikšanos ar saviem dēliņiem bijusi skaidra – tuvāk savai dzīvesvietai.

Jaunie vecāki atzīst, ka mazulīšu nākšana pasaulē ir visskaistākais notikums un vislielākais kompliments māmiņai tik zīmīgā datumā – Starptautiskajā sieviešu dienā!

Jau vairāk nekā 10 gadus slimnīca īpaši sveic gada pirmo un katru simto mazulīti. Par tradīciju kļuvis arī salidojums "Esmu dzimis Ventspilī", kur atkalredzēšanās prieku piedzīvo vecāki, speciālisti un, protams, paši Ventspilī dzimušie mazulīši.

Šogad ieviesta jauna tradīcija – sveicot katru Ventspils slimnīcas Dzemdību nodaļā dzimušo bērniņu, lai saglabātu patīkamās atmiņas par bērniņa nākšanu pasaulē, māmiņai tiek pasniegta mazulīša pirmo mīļlietiņu kārbiņa – "Esi mīļi gaidīts Ventspilī!" Kastītē ievietota cita kartīte ar mazulīša vārdu, dzimšanas datiem, svaru, garumu un vecmātes vārdu, kā arī dāvaniņa – pensionāru biedrības "Ventspils liedags" rokdarbnieču darināti zābaciņi, tā simboliski nododot sirssiltumu no paaudzes paaudzē.

Arī portāla "Cālis" redakcija sirsnīgi sveic jaunos vecākus, vēlot visiem stipru veselību un nebeidzamu mīlestību, rūpējoties vienam par otru!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!