Foto: Publicitātes foto
Šodien, 21. novembrī no pulksten 12 atklāta pieteikšanās neformālajai iedvesmas konferencei "Rosinātava'23". Pieteikties aicināts ikviens vidusskolēns. Konference norisināsies 2023. gada 3. februārī Ogres novada Kultūras centrā. Dalība pasākumā ir bezmaksas, taču vietu skaits ir ierobežots, tādēļ organizatori – "Biznesa augstskola "Turība"" pasākumu producēšanas un vadības programmu studenti – iesaka neatlikt reģistrēšanos uz vēlāku laiku un izmantot lielisko iespēju klātienē dzirdēt sabiedrībā pazīstamus viedokļu līderus un spilgtas personības.

Konferences tēma šogad ir ''Par draugiem un asarām, par smiekliem un vasarām''. Arī šogad sabiedrībā pazīstamas personības un jauniešu līderi dalīsies ar saviem pieredzes un iedvesmas stāstiem. Pasākuma mērķis ir rosināt apzināties un izprast sevi, nebaidīties no sabiedrības viedokļa, domāt ārpus rāmjiem, kā arī izglītot par sabiedrībā aktuālām tēmām un motivēt vidusskolēnus pilnveidoties, vēstī Laura Patkovska, "Rosinātava'23" mārketinga vadītāja.

Konferences laikā vidusskolēniem būs iespēja radoši izpausties, sagatavojot mājasdarbu – labāko darbu autori varēs paši būt daļa no neformālās konferences un runāt uz lielās skatuves, uz kuras jau pabijušas tādas personības kā repa izpildītāja ŪGA, TV raidījumu un pasākumu vadītāja Lelde Ceriņa, skeitbordists Madars Apse, reperis ansis (īstajā vārdā Ansis Kolmanis) un daudzi citi.

Ierastais konferences formāts sastāvēs ne tikai no iedvesmojošiem "Rosinātāju" stāstiem, bet to papildinās arī jautras aktivitātes, dažādi konkursi un pavisam neformāls pasākuma noslēgums. Konferences norise ir plānota četrās daļās ar šādiem tēmas pieteikumiem – "Dabai nepatīk tukšumi", "Bet mūsu dzīve notiek te un tagad" , "Padari dzīvi tik lielisku, lai vakardiena kļūst greizsirdīga" un "Tu nevari kavēt brīdi, kuru Tu nekavē, jo kavētais ir nokavēts".

Reģistrācijas anketa atrodama šeit.

Informāciju par gaidāmo pasākumu varēs uzzināt pasākuma mājaslapā www.rosinatava.lv.

Pasākums tiek organizēts ar "Biznesa augstskolas "Turība"" finansiālu atbalstu un sadarbībā ar Ogres novada pašvaldību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!