Foto: Shutterstock
Pavasarīgā atmosfēra un maigais vējiņš tā vien aicina mesties uz velosipēda un mīt pedāļus ar sparu, lai izvēdinātu galvu un izjustu pavasari ar pilnu krūti. Līdz ar jaunās sezonas sākumu vērts padomāt arī par jaunu braucamo. Turpinājumā esmu izvēlējusies šikus velosipēdus, un katrs izceļas ar savu īpašo piedāvājumu, izskatu vai piemērotību dažādiem apstākļiem.

Klasiski zilais pilsētas velosipēds pārsteidz ar savu senatnīgo šarmu. Šī velosipēda rāmis izgatavots no izturīga alumīnija, un tā vidus daļa ir viegli salokāma un kompakti saliekama. Līdz ar to velosipēds būs ērts uzglabāšanai, jo neaizņems daudz vietas.

Foto: Publicitātes attēli
Šis velosipēds īpaši piesaistīs sievietes ne vien ar savu piemēroto riteņa rāmi, bet arī ar košo krāsu. Tā atsvaidzinās vēl neatmodušos dabu, kā arī padarīs košāku ikdienu.
Foto: Publicitātes attēli
Šis velosipēds atšķiras ar savu salīdzinoši zemo rāmi, kā arī ērto uzbūves ģeometriju. Pie debeszilā kalnu velosipēda pievienot var arī atbalsta kājiņu un bagāžnieku.
Foto: Publicitātes attēli
Ērtais pilsētas tipa sieviešu velosipēds liks atgriezties pagātnē un justies eleganti. Nevar noliegt, ka tas ne vien apbur ar savu šarmu, bet arī praktiskumu. Ritenis aprīkots ar bagāžnieku priekšā un aizmugurē, dubļusargiem, kā arī piesaista uzmanību ar eleganto ķēdes aizsargu un dinamisko gaismekli.
Foto: Publicitātes attēli
Ugunīgais kalnu velosipēds paredzēts braukšanai pa jebkāda veida apvidus un pilsētas ceļiem. Izturīgais alumīnija rāmis, ērtais sēdeklis un priekšējais amortizators komfortam velosipēda komplektāciju padara tikai simpātiskāku.
Foto: Publicitātes attēli
Ātrs, ērts, oranžs un, protams, simpātisks! Velosipēds veidots, lai būtu ērts gan vienkāršiem izbraucieniem, gan maziem ceļojumiem šķēršļotā apvidū.
Foto: Publicitātes attēli
Un, protams, velosipēdu izlasē ir jāiekļauj arī kāds šosejas velosipēds. Šoreiz esmu izvēlējusies šo "Scultura 903" modeli, kurš piesaista ar savu interesanto rāmja izliekumu, kā arī ar vieglumu un treniņiem atbilstošo komplektāciju.
Foto: Publicitātes attēli

Pirms dodies iegādāties jaunu braucamo, ielūkojies Zave.lv, kur apkopots veikalā pieejamais sortiments, un izdomā, kur visizdevīgāk iegādāties sev vēlamo preci. Zave.lv tavs iepirkšanās palīgs!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!