Foto: Publicitātes attēli
Sieviešu dienas rallijā piedalījušās visas kaislīgākās Latvijas autobraucējas, adrenalīna un piesātinātu emociju alkstošās sievietes, lai vienlaicīgi no divām pilsētām Vidzemē un Zemgalē dotos uz Rīgu.

Aptuveni 300 līdz 350 kilometrus garajā maršrutā bija jāapmeklē sacensību kontrolpunkti un jāveic interesanti uzdevumi.

Lai gan Sieviešu diena ir sabiedrībā atšķirīgi vērtēti svētki, daudzām Latvijas sievietēm tie ir ļoti īpaši, jo ik gadu tiem par godu notiek Sieviešu dienas rallijs – piedzīvojumu un auto orientēšanās sacensības. Tas ir lielākais šāda veida pasākums ne tikai mūsu valstī, bet arī Baltijā. Rallijs ikvienai tā dalībniecei ir viens no gada gaidītākajiem notikumiem – piedzīvojums, kurā var gūt neizsakāmi daudz pozitīvu emociju.

Kā jau minēts, šogad Sieviešu dienas rallijā piedalījies rekordliels dalībnieču skaits.

Tika pieteiktas 702 ekipāžas jeb 1404 dalībnieces.

Pasākums šogad piedzīvojis būtiskas izmaiņas, pirmo reizi starts norisinājies divās dažādās Latvijas pilsētās, proti, Dobelē un Valmierā.

Oficiāli distances laika kontrole tika pārtraukta stāvlaukumā pie Rīgas televīzijas un radio torņa Zaķusalā, kas šogad atzīmē 30 gadu jubileju.

Kā ik gadu, organizatori un atbalstītāji pasniegs balvas vairāk kā 10 nominācijās, bet ap pusnakti suminās uzvarētājas abos maršrutos.

Sīkāka informācija par Sieviešu dienas ralliju www.womensdayrally.com.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!