Foto: Publicitātes foto

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs savu slavu ieguvis ar atklātiem erotiskās fotomākslas darbiem. Kā atzīst viņš pats, savas karjeras laikā sanācis fotografēt aptuveni 4000 sieviešu. To, kā norit fotosesijas, kādas ir viņa klientes un citus šīs profesijas aizkulises atklāj pats fotogrāfs sarunu šovā "Starp mums runājot".

Sokolvs atzīst, ka pirms fotosesijas sākuma ir daži paņēmieni, kurus īstenojot, sievietes paliek daudz atbrīvotākas. "Ir tāds triks, ko es izmantoju – es esmu patiess pret viņām. Es neko netēloju, es nespēlēju kā aktieris, es esmu no sirds patiess. Pirms fotosesijas es runāju kaut kur stundiņu ar to klienti vienkārši par dzīvi, par viņu, par sevi un es runāju no sirds. Man no viņas nav ko slēpt."

"Varbūt daži domā – "o, tam Sokolovam nav nekas privāts", es varu viņai pastāstīt, kā es esmu iemācījies masturbēt septiņu gadu vecumā". Vaicāts, vai viņš domā, ka tas vispār sievietes interesē un atbrīvo, viņš atbild apstiprinoši. "Man studijā ir ļoti tumšs, arī karsts – tas arī palīdz. Mēs visu izrunājam ar sievieti, es stāstu, kā viss tur notiek – ka viņai nebūs jādomā, jo visas pozas es pats viņai rādu."

"Visgrūtākais ir rīts pirms fotosesijas. Viņa var uzzvanīt un pateikt – "zini, man ir bērns saslimis". Un ļoti bieži, starp citu, sievietes izmanto savu bērnu, jo es nekad viņām nevarēšu teikt – "pie velna to bērnu, nāc fočēties"," tā Sokolovs.

Fotogrāfs apstiprina, ka pie viņa uz fotosesijām nāk dāmas arī pēc 50 gadu vecuma. "Īstenībā, tādas sievietes ir diezgan daudz. Bet viņas vieno viena tāda īpašība. Ir tā, ka sievietei ir 50 – 55 gadi, viņai ir tāda sajūta, ka varbūt viņai tas vilciens drīz aizies un viņa to jūt. Tajā vecumā nav nekādu aizspriedumu. Un tāda kliente ņem līdzi visu savu mājas mantiņu arsenālu, viņa nāk uz studiju un tēlo tādu, ja ne pornozvaigzni, tad kaut ko līdzīgu. Man šķiet, ka tas notiek tāpēc, nevis lai bildes būtu, bet lai būtu piedzīvojums. Tas ir reāli interesants piedzīvojums – viņai kaut kāds puisis, kurš ir gandrīz divreiz jaunāks, saka, ko viņai darīt. Viņai ir interesanti to izpildīt," viņš skaidro, piebilstot, ka zina stāstīt tikai par savām klientēm.
"Īstenībā, sievietēm pēc 50, man šķiet, tīri emocionāli ir vieglāk nekā jaunām meitenēm. Cilvēks pēc tam nožēlos to, ko viņš izdarīs, nevis ko viņš neizdarīs. Tagad ir pēdējais laiks to izdarīt."

Vēl Sokolovs atzīst: "Esmu filmējis ļoti daudz pārus un apmēram 4000 sieviešu," viņš atklāj. "Es varu vienkārši paskatīties uz sievieti un es ļoti labi varu iztēloties, kāda viņa ir kaila un kāda – gultā. Tas ir intuitīvi."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!